Ποια είναι η Haley Bennett που θέλει όλο το Hollywood;

Οι ειδικοί λένε ότι είναι ίδια η Jennifer Lawrence, μέσα στο φθινόπωρο παίζει σε τρεις ταινίες και όπως όλα δείχνουν θα γίνει το επόμενο μεγάλο όνομα του κινηματογράφου. Α, είναι και πολύ σέξι.

Γράφει : Guest / Έμπνευση

haley-gq1

Οι ειδικοί στο Hollywood πιστεύουν ότι στο πρόσωπό της βρήκαν την επόμενη Jennifer Lawrence. (Φωτογραφία: GQ)

Ως όνομα μάλλον δεν θα σας λέει πολλά πράγματα. Αλλά όταν δείτε μια φωτογραφία της, τότε θα σκεφτείτε ότι κάπου την ξέρετε. Και μόλις ρίξετε μια ματιά στο βιογραφικό της θα βεβαιωθείτε ότι την γνωρίζετε.

Κατά πάσα πιθανότητα την Haley Bennett την έχετε δει από την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση το 2007, όταν έκανε μια pop star στην ταινία Music and Lyrics, δίπλα στον Hugh Grant και την Drew Barrymore. Από τότε η νεαρή ηθοποιός από την Φλόριντα έχει παίξει σε πολλές ταινίες. Χωρίς να κάνει το μεγάλο ξέσπασμα στην καριέρα της, αλλά κλέβοντας λίγο-λίγο της εντυπώσεις.

haley-gq_kolaz

Όπως λέει τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ ρομαντικά, καθώς μεγάλωσε σε φάρμα. «Είχαμε γουρούνια, ρυάκια και μεγάλωσα σαν χωριατοπούλα». (Φωτογραφίες: GQ)

Τουλάχιστον μέχρι φέτος, καθώς μόνο στο φθινόπωρο του 2016 παίζει σε τρεις ταινίες: The Magnificent Seven, The Girl on the Train και Rules Don’t Apply. Τι έγινε ξαφνικά και όλοι στο Hollywood θέλουν την Haley στα φιλμ τους;

Από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού, πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η 28χρονη είναι η νέα Jennifer Lawrence: τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ταλέντο. Σε αυτό δεν είμαστε ειδικοί για να απαντήσουμε, αλλά ένα είναι σίγουρο: είναι ένα από τα ομορφότερα νέα πρόσωπα.

haley-interview2

Μέσα σε τρεις μήνες εμφανίζεται σε τρεις ταινίες (The Magnificent Seven, The Girl on the Train και Rules Don’t Apply) με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα από τα πιο καυτά ονόματα του 2016. (Φωτογραφία: Interview Magazine)

Για αυτό και τα γνωστά περιοδικά την θέλουν για μια σέξι φωτογράφιση, ενώ ήδη έχει περάσει από τις σελίδες του GQ και του Interview Magazine. Πάντως η ίδια δεν βιάζεται να κατακτήσει το Hollywood. «Μου αρέσει που όλο αυτό πάει αργά. Έχω κερδίσει πολλές εμπειρίες, έχω δοκιμάσει τον εαυτό μου σε διαφορετικά πράγματα και έτσι έχω βρει τι πραγματικά μου αρέσει».

haley-gq

«Πολλοί στο δρόμο με μπερδεύουν με την Jennifer Lawrence, αλλά είμαι σίγουροι πως αν βρεθούμε δίπλα δεν θα μοιάζουμε καθόλου». (Φωτογραφία: GQ)

haley-interview_kolaz

«Πάντα ήμουν ονειροπόλα και ήθελα να ταξιδέψω στον κόσμο. Βέβαια ο πατέρας μου νόμιζε ότι μείνω για πάντα μαζί του στο Οχάιο». (Φωτογραφία: Interview Magazine)

haley-gq2

«Μου αρέσει που όλο αυτό πάει αργά. Έχω κερδίσει πολλές εμπειρίες, έχω δοκιμάσει τον εαυτό μου σε διαφορετικά πράγματα και έτσι έχω βρει τι πραγματικά μου αρέσει». (Φωτογραφία: GQ)

 

Διαβάστε ακόμα: Ό,τι συμβαίνει στο Βέγκας, (δεν) μένει στο Βέγκας

Button to top