Τέσσερα χρόνια οι φήμες τον θέλουν να είναι ο επόμενος James Bond. Μάλλον πλησιάζει ο καιρός που η φήμη θα γίνει πραγματικότητα. (Φωτογραφία: Gareth Cattermole / Getty Images / Ideal Image)

Τι κι αν ακόμα ξέρουμε ελάχιστον πράγματα για την επερχόμενη 25η ταινία του James Bond, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019; Οι παραγωγοί των φιλμ με ήρωα τον 007 σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα. Μια επόμενη ημέρα που δεν ξέρουν αν θα έχουν σκηνοθέτη (αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα τα πάει στις εισπράξεις η ταινία του Danny Boyle) και γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν πρωταγωνιστή – ο Daniel Craig έχει ξεκαθαρίσει (;) ότι δεν θα συνεχίσει σε αυτόν τον ρόλο.

Με αυτά τα δεδομένα άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι και πάλι πολλά ονόματα: Tom Hardy, Michael Fassbender, Tom Hiddleston, Henry Cavill είναι μερικά από αυτά που ακουγόντουσαν τα τελευταία 2 χρόνια και ακούγονται ακόμα και σήμερα. Όμως οι παραγωγοί των ταινιών φαίνεται να έχουν πάρει την απόφασή τους: ο εκλεκτός τους είναι ο Idris Elba.

Ο ίδιος, σε ερωτήσεις που του έχουν κάνει, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν καίγεται να υποδυθεί τον James Bond, ενώ πιο πρόσφατα είχε πει ότι ο επόμενος 007 πρέπει να είναι γυναίκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua είχε την παραγωγό Barbara Broccoli, όπου συμφώνησαν πώς ήρθε ο καιρός ο επόμενος James Bond να μην είναι λευκός. Και κάπως έτσι όλα τα φώτα έπεσαν και πάλι πάνω στον Elba.

Το όνομα του 45χρονου Άγγλου ηθοποιού ακούγεται έντονα από το 2014. Τότε, σε κάτι mail που είχαν διαρρεύσει από τη Sony, υπήρχε μια συνομιλία που έλεγε ότι «ο Elba πρέπει να είναι ο επόμενος 007». Ο ίδιος, σε ερωτήσεις που του έχουν κάνει, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν καίγεται να υποδυθεί τον James Bond, ενώ πιο πρόσφατα είχε πει ότι ο επόμενος JB πρέπει να είναι γυναίκα.

Το τι θα γίνει βέβαια, κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Το σίγουρο είναι ότι σιγά-σιγά θα ξεκινήσει μια κουβέντα για το ποιος θα πρέπει να φορέσει το κοστούμι του 007 μετά το τέλος της εποχής του Craig. Και όπως όλα δείχνουν αυτή η κουβέντα θα είναι μεγάλη.

 

Διαβάστε ακόμα: Οι 5 κορυφαίες στιγμές του Robert Redford στην μεγάλη οθόνη

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top