Ο Jo Nesbo επαναφέρει στην δράση τον Harry Hole μετά από 4 χρόνια

Διαβάστε στο Andro τι γράφει ο Νορβηγός συγγραφέας για το νέο του βιβλίο «Δίψα», τον ήρωά του και τα... τζάμπο τζετ!

 

Από τις 7 Απριλίου ξεκινάει η NESBOMANIA σε περίπου 800 βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Ήταν το 1997 όταν ένας ευφυής, απόμακρος και με περίεργες μεθόδους ντετέκτιβ «γεννήθηκε» στο Όσλο. Ήταν η χρονιά που αρχίζει να μπλέκεται σε σκοτεινές εγκληματικές υποθέσεις, να αλλάζει τις γυναίκες με ευκολία και να δημιουργεί εχθρούς πιο εύκολα από ότι φίλους.Ήταν η χρονιά που ο Jo Nesbo κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με ήρωα τον Harry Hole: τη Νυχτερίδα.

Από τότε έχουν περάσει 20 χρόνια, ο Hole έχει γίνει ένας από τους πλέον αγαπητούς ήρωες της λογοτεχνίας σε όλο τον κόσμο, ενώ στα 10 βιβλία όπου έχει «πρωταγωνιστήσει» μπορεί να πει κάποιος ότι έχει ζήσει και κάνει τα πάντα. Ή έτσι νομίζαμε, τουλάχιστον. Ο Nesbo επανέφερε στη δράση τον Hole μετά από 4 χρόνια «αδράνειας», μέσα από τη Δίψα, που στις 10 Απριλίου κυκλοφορεί στα ελληνικά βιβλιοπωλεία.

Όμως το 2017 φαίνεται ότι ανήκει τόσο στον Nesbo όσο και στον Hole, καθώς εκτός από την κυκλοφορία του βιβλίου, ο Νορβηγός ντετέκτιβ «μετακομίζει» και στη μεγάλη οθόνη, με τον Michael Fassbender να τον υποδύεται στον Χιονάνθρωπο. Και αυτή τη χρονιά του Jo Nesbo ετοιμάζονται να γιορτάσουν από την Παρασκευή 7 Απριλίου οι εκδόσεις Μεταίχμιο σε περισσότερα από 800 βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα. Πριν χαθείτε στη NESBOMANIA και στη νέα περιπέτεια του Harry Hole, διαβάστε τι γράφει ο Jo Nesbo για τη Δίψα.

 

Στην επόμενη σελίδα: Ο Jo Nesbo για τη Δίψα, τον Harry Hole και την γραφή.

1 2

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top