Η «εμμονή» με την Kate Moss συνεχίζεται μέχρι και σήμερα

Περίπου 24 χρόνια μετά την κυκλοφορία της καμπάνιας Obsession του Calvin Klein, που έκανε την Moss σταρ του modeling, ο οίκος επιστρέφει με την εμμονή του παρουσιάζοντας μια σειρά από ανέκδοτες φωτογραφίες της.

Γράφει : Andro Team

Μια σειρά από ανέκδοτες εικόνες από την φωτογράφηση του 1993 θα χρησιμοποιηθούν για τη νέα καμπάνια Obsession του CAlvin Klein.

Μετρούσε ήδη 4 χρόνια μπροστά από τις κάμερες, είχε πάρει μέρος σε μερικές καμπάνιες και κατά τους ειδικούς θα έγραφε ιστορία στον κόσμο του modeling. Αλλά χρειαζόταν αυτό το «κάτι» που θα την έβγαζε από την αφάνεια.

Τελικά αυτό το «κάτι» ήρθε το 1993, όταν κυκλοφόρησε η καμπάνια Obsession του Calvin Klein, κατά πολλούς μια από τις κορυφαίες καμπάνιες όλων των εποχών, που μετέτρεψε την Kate Moss από ανερχόμενο αστέρι σε πραγματική σταρ.

Η φωτογράφηση για την καμπάνια Obsession εκτόξευσαν την καριέρα της Moss.

Πίσω από την κάμερα βρέθηκε ο τότε φίλος της Mario Sorrenti, ο οποίος είδε και αυτός τις μετοχές του να εκτοξεύονται μετά από αυτή τη δουλειά – έστω κι αν αυτή αποτέλεσε την αρχή του τέλους στη σχέση του με την Moss.

«Είχα μείνει 10 μέρες γυμνή στον καναπέ για να πετύχει αυτό που ήθελε» θυμάται η Moss από εκείνη τη δουλειά.

Όπως αποκάλυψε αρκετά χρόνια αργότερα η Moss, εκείνη η δουλειά όσο κι αν την έβαλε στην ελίτ του modeling, δεν είναι από τις αγαπημένες της. «Ο Calvin είναι έξυπνος άνθρωπος και μπόρεσε να διακρίνει στις φωτογραφίες την εμμονή του Mario» είχε δηλώσει η Moss στον Nick Knight. «Και ήταν όντως εμμονή. Ξύπναγα το πρωί, τον έβλεπα να με φωτογραφίζει και σκεφτόμουν “άντε γαμήσου”. Είχα μείνει 10 μέρες γυμνή στον καναπέ για να πετύχει αυτό που ήθελε. Ήταν συνεχώς με την κάμερα στο χέρι, μου έλεγε όλη την ώρα “κάτσε έτσι, βγάλε τα ρούχα σου, μείνε ακίνητη”. Ήταν κουραστικό. Μετά από αυτό χωρίσαμε».

Μετά από αυτήν τη φωτογράφηση η Kate Moss και ο Mario Sorrenti αποφάσισαν να χωρίσουν.

Και τώρα, περίπου 24 χρόνια μετά, ο οίκος Calvin Klein δίνει και πάλι σάρκα και οστά στην εμμονή του, καθώς ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει μια σειρά από ανέκδοτες εικόνες της Moss από εκείνη την φωτογράφηση για τη νέα του καμπάνια.

 

Διαβάστε ακόμα: Τα απαγορευμένα ερωτικά φρούτα της Stephanie Sarley «τρολάρουν» το Instagram

Button to top