Μπάνιο με την Κλέλια

Η ελληνίδα Σοφία Βεργκάρα (Κάρμεν της τηλεοπτικής σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια»), Κλέλια Ρένεση, επιτέλους -και αποκλειστικά- sexy.

Body Elegance

Body Elegance

Τι κάνεις αυτόν τον καιρό;
Απολαμβάνω μια παύση των γυρισμάτων της σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια –ώσπου να ξεκινήσουν πάλι τον Αύγουστο και να ξαναμπώ στους ρυθμούς. Το φθινόπωρο θα κάνει πρεμιέρα η ταινία «Μαριονέττες» σε σκηνοθεσία Παντελή Καλατζή, στην οποία συμμετέχω μαζί με τους Γιώργο Κιμούλη και Αλέξη Γεωργούλη, ενώ στα σκαριά είναι μια ακόμη ταινία που θα προβληθεί το νέο χρόνο.

Τί σε τράβηξε στο ρόλο της Κάρμεν, που έχει κάνει παγκόσμιο αστέρι τη Σοφία Βεργκάρα;
Το ότι η Κάρμεν είναι «τρελή»! Έχει αυτό το ταμπεραμέντο των Λατίνων, που όλα τους είναι υπερβολικά. Μου αρέσει που υποδύομαι μια γυναίκα χυμώδη εσωτερικά και εξωτερικά, που είναι πληθωρική με όλες τις έννοιες. Ο τρόπος που εκφράζει τα συναισθήματά της, τα θέλω της, αλλά και ο τρόπος που αντιδρά, που θυμώνει.

Αυτά ακούγονται σαν να έχεις κοινά στοιχεία μαζί της.
Ναι, είμαι κι εγώ πληθωρική, διαχυτική, εκδηλωτική και εκρηκτική ως προσωπικότητα. Δείχνω αυτό που αισθάνομαι, είμαι «ανοιχτό βιβλίο». Είμαι επίσης ενστικτώδης άνθρωπος, με ένα ένστικτο που συχνά υπερτερεί της λογικής, κάτι που ξέρω ωστόσο πως δεν είναι πάντα καλό.

Νυχτικό Intimissimi

Νυχτικό Intimissimi

Και οι διαφορές ανάμεσα σε εσένα και στο ρόλο;
Η Κάρμεν είναι πολύ όμορφη και το ξέρει. Ξέρει να το πουλάει. Ζει μέσα σε αυτό. Δεν θα τη δεις ποτέ απεριποίητη, «χύμα». Η ομορφιά της είναι ένα όπλο που ξέρει ότι το έχει και το χρησιμοποιεί. Εγώ είμαι «χύμα» άνθρωπος –μπορεί να περάσουν και δύο μέρες δίχως να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Δεν έχω καλή σχέση με το κάτοπτρό μου, ούτε την εξάρτηση που έχει η Κάρμεν. Δεν είμαι τόσο «ψυχαναγκαστική» με την εμφάνισή μου. Φροντίζω την υγιεινή μου, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό.

Πότε ένιωθες να αρέσεις περισσότερο, ως καστανή ή ως ξανθιά;
Δεν έχω καλά «ραντάρ». Δεν γνωρίζω αν αρέσω ή όχι. Είμαι στον κόσμο μου. Αν δεν μου το δείξεις πεντακάθαρα, αν δεν έρθεις απέναντί μου να μου πεις π.χ. «πόσο όμορφη είσαι», δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα. Αλλά νομίζω ότι με το φυσικό μου, καστανό, χρώμα αρέσω περισσότερο, στους ανθρώπους τουλάχιστον που με ενδιαφέρει να αρέσω. Επαγγελματικά, σε πολλούς σκηνοθέτες άρεσα ως ξανθιά, προσωπικά όμως νιώθω ότι το καστανό είναι πιο κοντά στην προσωπικότητα και την ψυχική μου διάθεση. Με το ξανθό όλοι σε προσέχουν, αλλά με το καστανό οι δικοί μου άνθρωποι βλέπουν κάτι άλλο, όχι απλώς μια «σημαδούρα».

Φόρεμα MI-RO , σουτιέν Intimissimi

Φόρεμα Mi-Ro, σουτιέν Intimissimi

Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη ανδρική αρετή;
Τη δύναμη, ή, για να το θέσω σωστά, τη λάθος έκφρασή της. Ανέκαθεν, άνθρωποι και ζώα γοητεύονταν από αυτήν. Τα θηλυκά αναζητούσαν το πιο δυνατό αρσενικό –αυτό που θα φυλάξει το χώρο, τη σπηλιά, τα μωρά στη φωλιά. Σήμερα, η δύναμη στην κοινωνία εκφράζεται με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι η επίδειξη χρημάτων και εξουσίας. Αυτού του είδους η έκφραση δύναμης είναι λάθος. Συνήθως οι άνθρωποι που περιβάλλονται από έντονα επιδεικτικά χαρακτηριστικά είναι αυτοί που επί της ουσίας είναι οι πιο αδύναμοι. Το θηλυκό θέλει ένα ισχυρό αρσενικό για να χτίσει μια εστία, όχι για το γιοτ ή το κάμπριο. Υπάρχουν πολλοί που αποπνέουν δύναμη, αλλά στη δύσκολη στιγμή όχι απλώς δεν μπορούν να στηρίξουν εσένα, αλλά ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ποιο είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουν στο φλερτ οι άνδρες;
Ακόμη και η έλλειψη αυτοπεποίθησης δεν είναι λάθος. Αντίθετα, μπορεί να είναι και γοητευτικό. Πρόβλημα στο φλερτ των ανδρών υπάρχει όταν δεν αναγνωρίζουν το ρόλο τους και δεν έχουν τη δύναμη να τον υποστηρίξουν. Όταν κάποιος σε πλησιάζει προσπαθώντας να μιμηθεί αυτό που φαντάζεται ότι θέλεις να δεις. Κάτι που είναι λάθος, γιατί κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Πολλοί άνδρες φορούν ένα «κοστούμι» που δεν τους ταιριάζει, στο πλαίσιο ενός ρόλου που υποδύονται. Προσωπικά, ποτέ δεν με ενόχλησε το φλερτ από έναν άγνωστο, που θα σε πλησιάσει και θα σου πει «είσαι όμορφη, θα ήθελα να πούμε δύο κουβέντες». Το εκτιμώ πολύ περισσότερο από έναν άλλο που θα σε πλησιάσει με διάθεση να φανταστεί τι χρειάζεσαι, τι θα ήθελες, για να παίξει τον αντίστοιχο ρόλο. Το καλύτερο φλερτ είναι η αλήθεια. Να ξέρεις ποιος είσαι, τι θες, και τι κουβαλάς.

Αριστερά: Νυχτικό Intimissimi . Δεξιά: Κιμονό Ioanna Kourbela , body Βεστιάριο Costumier

Αριστερά: Νυχτικό Intimissimi Δεξιά: Κιμονό Ioanna Kourbela, body Βεστιάριο Costumier

Τι δεν θα ήθελες ποτέ να δεις να φοράει ένας άνδρας;
Δεν μου αρέσουν καθόλου τα μυτερά σκαρπίνια, με δέρμα φιδιού για παράδειγμα, αν και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έβλεπες να τα φοράει λόγου χάρη ο Mick Jagger και να έλεγες «Θεός είναι, μα πόσο του πάνε!». Οπότε νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι το ρούχο, αλλά αυτός που το φοράει. Αν δεν μπορεί να το υποστηρίξει και τον φοράει αυτό.

Κοστούμι ή φόρμες; Τι είναι πιο σέξι για σένα;
Εννοείται οι φόρμες. 100%!

Τι θα συμβούλευες τον κολλητό σου να μην κάνει ποτέ σε ένα πρώτο ραντεβού;
Να μην παίξει ένα ρόλο που δεν είναι. Να είναι ο εαυτός του. Απελευθερωμένος, cool, και δοτικός ουσιαστικά. Όχι απλώς να ανοίγει πόρτες και να ανάβει τσιγάρα. Να αφοσιώνεται, να κοιτάει αυτή που έχει απέναντί του στα μάτια. Αυτό θα τη γοητεύσει, θα την κάνει να νιώσει ασφάλεια, να ξεδιπλωθεί.

Αριστερά: Body Elegance Δεξιά:Φόρεμα Calzedonia, σουτιέν Intimissimi

Αριστερά: Body Elegance Δεξιά:Φόρεμα Calzedonia, σουτιέν Intimissimi

Ποιο είναι το πιο άκυρο φλερτ που σου έχουν κάνει;
Στην Αίγυπτο, στο Αλ Χαλίλ, ένας τύπος ήθελε να δώσει στη μάνα μου 15 καμήλες για να με παντρευτεί. Και εκείνη του έκανε πλάκα και του έλεγε «για 15 καμήλες δεν τη δίνω, θα μου δώσεις και 10 πρόβατα;». Εκείνος όμως το εννοούσε!

Η πιο ωραία έκπληξη που θα μπορούσε να κάνει ένας άνδρας σε μια γυναίκα;
Μια μη οργανωμένη συνάντηση. Να έρθει να σε βρει εκεί που δεν το περιμένεις, επειδή ξέρει ότι δεν είσαι καλά και ότι έχεις κάτι ανάγκη. Ή, να περάσει να σε πάρει με το αυτοκίνητο π.χ. μετά τη δουλειά, να έχει ετοιμάσει βαλίτσες και να σου πει «πάμε αεροδρόμιο», χωρίς να ξέρεις τι και πώς.

Ένας μύθος για τις γυναίκες που δεν ισχύει;
Ότι είναι το ασθενές φύλο. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι οι γυναίκες μπορούν και ανταπεξέρχονται σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες και στηρίζουν, εκτός από τον εαυτό τους, από οικογένειες μέχρι ολόκληρες επιχειρήσεις. Επίσης, ένας άλλος μύθος υποστηρίζει ότι οι γυναίκες δένονται πολύ περισσότερο από ό,τι ένας άνδρας στο σεξ. Υπάρχουν γυναίκες που μετά το πρώτο παιδί νιώθουν ότι εκπλήρωσαν ένα ρόλο (αυτόν της αναπαραγωγής) και στην συνέχεια βιώνουν τον έρωτα πιο απελευθερωμένα και από ό,τι ο άνδρας.

 

Μαλλιά και make-up: Ζέφη Σιάτου

Ευχαριστούμε θερμά το ”Astir Palace’‘ (”The Westin Athens” και ”Arion Resort & Spa”)
για τη φιλοξενία (Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 210-8902000)

Νυχτικό Intimissimi

Νυχτικό Intimissimi

Button to top