Ένα σπάνιο μπαχαρικό, τυλιγμένο σε σχήμα σάρκινης πανδαισίας (Φωτό: Fred Meylan, για το περιοδικό Lui).

Σαν γνήσια κανέλα Κεϋλάνης. Το δέρμα της, μια ντελικάτη επίστρωση από γαιώδες καφέ, εύθρυπτο στο άγγιγμα του χεριού (άρα, προσέχετε πώς εγγίζετε) και με γλυκόπικρη εσάνς που κάνει τα ρουθούνια της μύτης να ανοίγουν σαν κρατήρες ηφαιστείου.

Η Marilhéa Peillard, μοιάζει με ένα σπάνιο μπαχαρικό, τυλιγμένο σε σχήμα ηδονικού ρολού με το εσωτερικό του κυλίνδρου που την φέρει να είναι γεμάτο από σάρκινη πανδαισία. Γεννημένη πριν από 25 χρόνια στην Dienville της Γαλλίας, υπάρχει για να μετουσιώσει τις ανδρικές ονειρώξεις.

Η Marilhéa Peillard είναι η απάντηση που δίνει η φιληδονία σε κάθε υπαρξιακή διερώτηση (Φωτό: Fred Meylan, για το περιοδικό Lui).

Αυτή η λεπταίσθητη οδαλίσκη με τα οπίσθια σαν στρογγυλά μάγουλα αγγέλου, ξεκίνησε να σπουδάζει ιστορία της τέχνης στην Ντιζόν, όταν αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Elite Model Look το 2012. Έκτοτε, άλλαξε το όνομά της, ένα ταπεινό Leah, για να μην μοιάζει με καμία άλλη. Έγινε μια Marilhéa των ονείρων. Μια Μαρία Νεφέλη της πασαρέλας.

Το εξώφυλλο του περιοδικού Lui για χάρη της (Φωτό: Fred Meylan).

Από εκείνον τον διαγωνισμό βγήκε αναβαπτισμένη. Άρχισαν να έρχονται οι προτάσεις και τα συμβόλαια. Τώρα ζει στη Νέα Υόρκη και διαχειρίζεται το εργαστήρι του κορμιού της με την προσήκουσα προσοχή. Το 2017, έκανε και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο παίζοντας ένα μικρό ρολάκι στην ταινία «Valerian and the City of a Thousand Planets» του Luc Besson.

Η φωτογράφιση που έκανε πέρυσι τέτοια εποχή για το περιοδικό Lui (από όπου και οι φωτογραφίες) είναι η απάντηση που δίνει η φιληδονία σε κάθε υπαρξιακή διερώτηση. Γιατί υπάρχουμε; Για να αντικρίζουμε ωσάν προσήλυτοι τις ορθωμένες θηλές της, τους μπουμπουκιασμένους πόρους της κοιλιάς της, τη στητή καλλιγραφία των γλουτών της και φυσικά την τριζάτη ευθυβολία της πίσω όψης της.

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε…

 

Διαβάστε ακόμα: Ω, Μπάρμπαρα Πάλβιν! Είσαι πράγματι ένας «άγγελος».

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top