Ο μετρ των αισθησιακών φωτογραφιών επιστρέφει με τη νέα του έκθεση «Undressed».

  «Η αποπλάνηση είναι καλύτερη και από το σεξ». Αυτό είχε πει σε μια συνέντευξή του ο Mario Testino. Μια φράση που φρόντισε σε όλη του την πορεία να την κάνει τρόπο ζωής.

  Ο 62χρονος φωτογράφος όχι απλά φημίζεται αλλά είναι ο μετρ των αισθησιακών φωτογραφιών. Στα περίπου 40 χρόνια που βρίσκεται πίσω από τον φωτογραφικό φακό, ο Testino μας έχει χαρίσει ουκ ολίγες ερωτικές φωτογραφίες, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη (ανάμεσά τους τα Vogue, V Magazine, Vanity Fair, GQ, LOVE, Allure), ενώ για χάρη του έχουν ποζάρει οι μεγαλύτεροι σταρ του πλανήτη.

  Η έκθεση διαρκεί έως τις 19 Νοεμβρίου.

  Και τώρα επιστρέφει στο προσκήνιο, παρουσιάζοντας τη νέα του έκθεση Undressed. Μια έκθεση που δικαιώνει απόλυτα τον τίτλο της, καθώς στα έργα του Testino τα μοντέλα του είναι ή γυμνά ή γδύνονται μπροστά στο φακό ή ποζάρουν φορώντας ελάχιστα ρούχα ή ακόμα είναι εντελώς ντυμένα, αλλά όλα σου μεταφέρουν μια αίσθηση: αυτή της γύμνιας.

  Άλλωστε ο Testino δεν ήταν ποτέ από τους καλλιτέχνες που άφηνε πολλά στην φαντασία του θεατή. Ήξερες, ακόμα κι αν έβλεπες το μοντέλο του να φοράει μια γούνα, ότι κάτω από αυτήν δεν φορούσε τίποτα άλλο. Ναι, κύριε Testino, όντως η αποπλάνηση πολλές φορές είναι καλύτερη από το σεξ.

  Φυσικά δεν θα μπορούσε αυτή η έκθεση να πραγματοποιηθεί σε κανένα άλλο μέρος πέρα από το «σπίτι» του γκουρού των ερωτικών φωτογραφιών, στο Helmut Newton Foundation στο Βερολίνο.

  Los Angeles, 1996.

   

  Διαβάστε ακόμα: Η γοητεία της ζωής στην Ελλάδα

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top