Στην ταινία Shoot Em Up.

Είναι η Μόνικα Μπελούτσι η ηθοποιός με τα περισσότερα γυμνά στον κινηματογράφο; Τι πρωτιά κι αυτή. Προφανώς, αν ανακαλέσουμε σκηνές από ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει και οι οποίες έχουν εγγραφεί στο μνημονικό του ανδρικού πληθυσμού (για ευνόητους λόγους), τότε, ναι, είναι πολύ πιθανό να έχουμε μπροστά μας τη «νικήτρια» στον διαγωνισμό γυμνότητας.

Νέα, τρυφηλή και ερωτική.

Από την άλλη, υπάρχει εκεί έξω ένα περίεργος τύπος που καταγράφει εδώ και χρόνια τα γυμνά των ηθοποιών με την εργατικότητα μυρμηγκιού. Πρόκειται για τον δημιουργό του ιστότοπου MrSkin.com, Τζιμ Μακμπράιαν. Ως άριστος καταγραφέας κάθε ίντσας γυμνού δέρματος που εμφανίζεται στο σελιλόιντ, αναφέρει πως η θαυμαστή Μόνικα έχει εμφανιστεί 53 φορές γυμνή σε σκηνές 26 ταινιών και μια τηλεοπτικής σειράς.

Στην Malena, η μυθική σκηνή με τον πιτσιρικά.

Αυτή την αριθμητική αναφορά την έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Il Sabato της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, θέλοντας έτσι να αναδείξει την αυτοκράτειρα του γυμνού στον κινηματογράφο.

Στην ταινία Manuale d’ amore.

Πάντως, δεν θέλει και πολύ σκέψη για να θυμηθούμε την εκρηκτική παρουσία της Μόνικα στις ταινίες Malena , Irréversible και La riffa, που ήταν και η πρώτη της ταινία. Τι παράξενο που σ’ αυτήν έκανε εμφάνιση όχι μόνο το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και το καλλίγραμμο στήθος της.

Ποτέ δεν δίστασε να δείξει τα κάλλη της.

Αλλοτε έχοντας ένα επιθετικό λουκ γυναίκας που δεν δεν αφήνει να αγιάσει κανένα αρσενικό, άλλοτε ως αθώα παιδίσκη κι άλλοτε ως θύμα της σκληρότητας των ανδρών, η Μόνικα, ακόμη και σήμερα που έχει φτάσει στην ηλικία των 55 ετών, παραμένει ένα σταθερό και αναλλοίωτο σύμβολο του σεξ και των φαντασιώσεων για εκατομμύρια ανδρών.

Στην ταινία Under Suspicion.

Για τη σχέση της με το σώμα της, η Μόνικα έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Η τελειότητα δεν υπάρχει. Ακόμα κι αν υπήρχε, όμως, θα ήταν πολύ βαρετή. Ένα αδύνατο κορμί είναι ελκυστικό, αλλά ποιος είπε ότι ένα χυμώδες σώμα με μεγάλο στήθος και πληθωρικά άκρα δεν θα μπορούσε να είναι όμορφο με τον ίδιο τρόπο. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, αλλά όχι επειδή είμαι όμορφη».

 

Διαβάστε ακόμα: Monica Bellucci – 5 δεκαετίες ερωτισμός και φαντασιώσεις

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top