1169183

  «Το φιλί είναι ένα σπουδαίο κόλπο που δημιούργησε η φύση για να σταματήσουμε να μιλάμε όταν τα λόγια είναι περιττά» (Ingrid Bergman).

  Από τα αρχαία χρόνια είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα – των ποιητών, των συγγραφέων, των φιλοσόφων, των απλών ανθρώπων. Η αγάπη έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της καθημερινότητάς μας και η ανακάλυψή της είναι αρκετή από μόνη της, για να σε κάνει ευτυχισμένο.

  Η Loretta Young είχε πει, με μεγάλη δόση αλήθειας, ότι «η αγάπη δεν είναι κάτι που βρίσκεις, αλλά κάτι που σε βρίσκει», ενώ ο Albert Einstein είχε αστειευτεί λέγοντας «δεν μπορείς να κατηγορήσεις τη βαρύτητα που ο κόσμος πέφτει στα δίχτυα του έρωτα». Η Olivia Bee, όμως, δεν είναι από αυτές που της αρέσουν να μιλάνε πολύ. Προτιμάει να δείχνει τα πράγματα όπως είναι. Γι’ αυτό στο τελευταίο της project αποφάσισε να ασχοληθεί με την αγάπη.

  love_bee_kolaz

  «Η πρώτη αγάπη έχει λίγη βλακεία και πολύ περιέργεια» (George Bernard Shaw).

  «Έστω κι αν αυτή η αγάπη φύγει μαζί με την εφηβεία, αυτές οι φωτογραφίες θα μείνουν για πάντα».

  Και όχι μια οποιαδήποτε αγάπη, αλλά την πρώτη αγάπη. Για το βιβλίο της με τίτλο Kids in Love, μπήκε στον κόσμο των εφήβων και τους φωτογράφισε ενώ ανακάλυπταν τον πρώτο τους έρωτα.

  1169179

  «Οι άντρες θέλουν να είναι πάντα ο πρώτος έρωτας των γυναικών. Οι γυναίκες θέλουν να είναι το τελευταίο παιχνίδι των αντρών» (Oscar Wilde).

  Η Bee έγινε γνωστή πριν από δύο χρόνια, με την κυκλοφορία του project της Enveloped in a Dream, όπου μέσα από τις φωτογραφίες της προσπαθούσε να δείξει την ουσία της γυναικείας φιλίας. Το Kids in Love μοιάζει σαν μια φυσική συνέχεια της πρώτης της συλλογής και, όπως λέει η ίδια, «έστω κι αν αυτή η αγάπη φύγει μαζί με την εφηβεία, αυτές οι φωτογραφίες θα μείνουν για πάντα».

  1169180

  «Αγάπη είναι η ευτυχία του άλλου να είναι πιο σημαντική από τη δική σου» (H. Jackson Brown, Jr).

  Το Kids in Love μπορείτε να το βρείτε εδώ.

   

  Διαβάστε ακόμα: Η ιέρεια του ερωτισμού που άλλαξε τον κόσμο του modeling

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top