1184772

  Ο Paolo Raeli, μέσα από τις φωτογραφίες του, θέλει να κρατήσει ζωντανά τα συναισθήματα των νεανικών του χρόνων.

  Ο «κανόνας» λέει ότι ποτέ δεν ξεχνάμε το πρώτο μας φιλί και τον πρώτο μεγάλο μας έρωτα. Αλλά, μεταξύ μας τώρα, αυτά είναι για τους ρομαντικούς. Με τα χρόνια να περνάνε και εμείς να μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στον άχαρο ρόλο της καθημερινότητας πόσο εύκολο είναι να θυμάσαι το πρώτο σου φιλί, όταν δεν θυμάσαι τι έφαγες το πρωί;

  Στην τελική, πόσο σίγουρος είσαι αν αυτός ο έρωτας που θυμάσαι ήταν αληθινός και όχι ένας ενθουσιασμός της στιγμής που εξατμίστηκε τόσο γρήγορα όσο ο μηνιαίος μισθός σου σήμερα; Κακά τα ψέματα, ο χρόνος είναι σαν μηχανή που αλέθει καφέ και τίποτα δεν μένει όρθιο.

  1184771

  «Συχνά αναρωτιέμαι πόσες φορές μπορείς να ερωτευτείς; Κι αν όλα τελειώσουν, κάτι που συμβαίνει συχνά, τότε τι κάνεις μετά;».

  Κι όπως φαίνεται αυτός είναι ο μεγάλος «φόβος» του Paolo Raeli. Ο νεαρός φωτογράφος, θέλει μέσα από τις εικόνες του να κρατήσει ζωντανές όλες τις αναμνήσεις των νεανικών του χρόνων – αναμνήσεις που ξεχειλίζουν από έρωτες, χωρισμούς και συναισθήματα.

  «Η μνήμη είναι κάτι το προσωρινό, για αυτό καταγράφω όλη τη νεότητά μας, τόσο τη δικιά μου όσο και των φίλων μου, ώστε να μην ξεχαστεί ποτέ» δηλώνει ο Raeli και συμπληρώνει: «Το φωτογραφικό μου στυλ είναι γεμάτο από νοσταλγία. Υποθέτω ότι προσπαθώ να φωτογραφίσω το συναισθηματικό αποκορύφωνα των ανθρώπων στις σχέσεις τους».

  1184762

  «Υποθέτω ότι προσπαθώ να φωτογραφίσω το συναισθηματικό αποκορύφωνα των ανθρώπων στις σχέσεις τους».

  Γεννημένος στο Παλέρμο, αλλά έχοντας ως έδρα του τη Ρώμη, ο Raeli θέλει να γυρίσει τον κόσμο, φωτογραφίζοντας ανθρώπους στις συναισθηματικές προσωπικές τους στιγμές. «Στιγμές που ποτέ δεν ξέρεις πως θα είναι, χαρούμενες ή στενάχωρες. Αυτό που αναρωτιέμαι και θέλω να λύσω είναι πόσες φορές μπορείς να ερωτευτείς; Κι αν όλα τελειώσουν, κάτι που συμβαίνει συχνά, τότε τι κάνεις μετά;».

  //Paolo Raeli

  1184766

  Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Paolo Raeli μπείτε στον λογαριασμό του στο Isntagram.

   

  Διαβάστε ακόμα: Ο Κωνσταντίνος Πίττας μας δείχνει μιαν ξεχασμένη Ευρώπη

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top