Βάζουμε στοίχημα πώς αν ο Kevin Spacey κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020 θα κερδίσει με ευκολία; (Όλες οι φωτογραφίες είναι του Pete Souza)

Με την αποχώρηση του Barack Obama από τον Λευκό Οίκο, οι ΗΠΑ δεν έχασαν μόνο τον αγαπημένο τους Πρόεδρο των τελευταίων 20 χρόνων, αλλά και τον αγαπημένο τους φωτογράφο. Ο Pete Souza πέρασε μια 8ετια όχι απλά μέσα στον Λευκό Οίκο, αλλά ακριβώς δίπλα στον Obama. Ή για την ακρίβεια, ένα βήμα πίσω του, ώστε να έχει την ευκαιρία να πετύχει την κατάλληλη στιγμή και να τη «συλλάβει» με τον φακό του.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πώς είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το προφίλ του πρώην Προέδρου, δίνοντας σε όλο τον κόσμο κομμάτια από την καθημερινότητά του και στιγμές της προσωπικής του ζωής. Άρα, ήταν σχεδόν σίγουρο, ότι ο Souza δύσκολα θα έμενε χωρίς δουλειά.

Ως άλλος Barack Obama, ο Frank Underwood πήγε να πάρει το αγαπημένο του burger.

Και τώρα, περίπου 6 μήνες μετά την απομάκρυνσή του από τον Λευκό Οίκο, ήρθε η στιγμή της μεγάλης επιστροφής. Όχι, δεν τον επέλεξε ο Donald Trump να του φτιάξει το look – άλλωστε αυτό δεν γίνεται όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος. Ο Souza μπήκε στην υπηρεσία ενός άλλου αδίστακτου προέδρου, ίσως πιο πλανητάρχη από ότι ο Trump: του Frank Underwood.

Η παραγωγή του House of Cards είχαν τη φαεινή ιδέα, να προσλάβουν τον Souza και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: δηλαδή να φωτογραφίζει τον Πρόεδρο. Ο Underwood -βλέπε Kevin Spacey για να μην ξεχαστούμε εντελώς- βγήκε βόλτα στους δρόμους της Ουάσιγκτον, μίλησε με κόσμο, μπήκε στο μετρό, πήγε για μπέργκερ και φωτογραφήθηκε με οπαδούς του.

Ποιος δεν θέλει να βγει μια φωτογραφία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, έστω κι αν δεν είναι ο πραγματικός;

Και όλα αυτά ανέβηκαν στον λογαριασμό του House of Cards στο Facebook, σε ένα ωραίο και έξυπνο άλμπουμ, με τίτλο «Pete Souza: Μια ημέρα στη ζωή του Frank Underwood». Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερο promo για την επιστροφή της σειράς στις 31 Μαΐου;

 

Μόνο εντυπωσιακή μπορεί να είναι μια μέρα στη ζωή του Frank Underwood.

 

Διαβάστε ακόμα: Ψέματα, σκάνδαλα και εξουσία – Αυτό είναι το πρώτο trailer του νέου «House of Cards»

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top