Να βλέπεις την Casablanca και να γεύεσαι τις δημιουργίες του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη. Τι ωραίος συνδυασμός.

Ζέστη, καλοκαιρινή αύρα, ρομαντική διάθεση και θερινός κινηματογράφος. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό; Είναι μια σταθερή συνήθεια των Ελλήνων που όχι μόνο έχει παραμείνει αναλλοίωτη από τα χρόνια, αλλά αποκτάει συνεχώς νέους και φανατικούς φίλους. Ποιος σινεφίλ δεν περιμένει πώς και πώς να έρθει το καλοκαίρι για να ξεχυθεί στους θερινούς κινηματογράφους;

Νέες προβολές, αλλά και ανεπανάληπτα έργα μάς δελεάζουν και με το παραπάνω, ενώ οι θερινοί μας προσκαλούν σκορπώντας ρομαντισμό και χαλαρή διάθεση διασκέδασης.

Το Pool Your Cinema, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς επισκέπτες, ένοικους του ξενοδοχείου και μη.

Αν, πάντως, είστε σίγουροι πως έχετε τσεκάρει όλους τους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας, σας λέμε πως θα πρέπει να κοιτάξετε κι αλλού. Ας πούμε, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία έχετε δει τι συμβαίνει φέτος; Αν ανεβείτε στον 7ο όροφο, στο GB Pool θα βρεθείτε  μπροστά σε μια εξόχως όμορφη έκπληξη. Θα σας περιμένει ένας σύγχρονος θερινός κινηματογράφος.

Δίπλα στην πισίνα σε θέα τον αττικό ουρανό.

Για να αποδειχθεί πως ένα ξενοδοχείο με την ιστορία και το πρεστίζ της Μεγάλης Βρεταννίας, πραγματικό τοπόσημο του κέντρου, είναι σε θέση να επαναδιατυπώνει με διάφορους τρόπους την παρουσία του και να έχει ενεργό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Άλλωστε, ο κινηματογράφος -ειδικά ο θερινός- θα είναι για τους επόμενους μήνες μέρος των επιλογών μας για απογευματινή ή βραδινή έξοδο.

Το Pool Your Cinema, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς επισκέπτες, ένοικους του ξενοδοχείου και μη, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της Αθήνας.

Χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και άλλες εκλεκτές γεύσεις μας περιμένουν.

Αγαπημένες κλασικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood έρχονται στη μεγάλη οθόνη να μας ταξιδέψουν και να μας κρατήσουν συντροφιά τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού σε ένα ρομαντικό σκηνικό δίπλα στην πισίνα με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης καθώς σουρουπώνει.

Οσο για το κεφάλαιο «γεύση» (μα, γίνεται θερινός χωρίς να πίνουμε ή να τρώμε κάτι;) εδώ πρωταγωνιστής είναι ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης που έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood, που θα συνοδεύσει το ποτό μας καθώς θα χαλαρώνουμε στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας.

Νachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης. Γευστική μέθεξη.

Χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν θα επιτείνουν τη σινεφίλ εμπειρία μας.

H έναρξη είναι την Πέμπτη 3 Ιουνίου με την ταινία-αριστούργημα του αμερικανικού κινηματογράφου Casablanca. Χάμφρεϊ, ερχόμαστε…

 

//Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το online Store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.

 

Διαβάστε ακόμα: Alexander’s Lounge – ανακαλύπτουμε τον «μυστικό κήπο» της Μεγάλης Βρεταννίας.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top