Ωδή στην φυσική ομορφιά της γυναίκας

Ο φωτογράφος Bruno Maric κυκλοφόρησε το περιοδικό Portraits of Girls και το αφιερώνει σε όλες τις γυναίκες που δεν διστάζουν να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Γράφει : Andro Team

«Είμαι ερωτευμένος με τα πρόσωπα, τα κορμιά, τις καρδιές και τις σκέψεις» δηλώνει ο Maric.

«Είμαι ερωτευμένος με τα πρόσωπα, τα κορμιά, τις καρδιές και τις σκέψεις». Έτσι μας υποδέχεται ο Bruno Maric στο επίσημο site του – ένα site γεμάτο στιγμές από ταξίδια του, τοπία και φυσικά γυναίκες. Γυναίκες που ποζάρουν στον φακό του γυμνές ή φορώντας όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα, αλλά έχοντας ως μεγάλο τους όπλο τη φυσική τους ομορφιά.

Άλλωστε και στις προσωπικές του δουλειές, ο πρώτος στόχος του Maric είναι να παρουσιάσει το αληθινό πρόσωπο της γυναίκας – ένα πρόσωπο μακριά από το photoshop, το υπερβολικό μακιγιάζ και την εικόνα που θέλουν να περάσουν οι περισσότερες φωτογραφίσεις μόδας.

Η φυσική γυναικεία ομορφιά είναι κάτι που εξιτάρει τον Bruno Maric.

Αυτός ήταν ο πρώτος του στόχος. Ο δεύτερός του στόχος ήταν να βγάλει αυτό το πρόσωπο σε ένα περιοδικό. Και μπορεί να μοιάζει σαν ανέκδοτο το περιοδικό εν έτει 2017, αλλά όπως τονίζει «είναι σημαντικό η νέα γενιά να βλέπει φωτογραφίες όχι μόνο σε μια φωτισμένη οθόνη ενός κινητού ή ενός υπολογιστή».

Ο Maric, για το πρώτο τεύχος του περιοδικού Portraits of Girls συνεργάστηκε με πολλούς φωτογράφους τόσο από την Ευρώπη όσο και από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, ανάμεσά τους οι Alexander Meininger, Andrea Massari, Brad Gregory, David Mahoney, Diane Betties, Dominic Clarke, Eddie New, Javier Lopez, Nick Sushkevich, Nyra Lang, Sam Livm και Will Vendramini.

Ο Maric θεωρεί ότι είναι σημαντικό να μάθει η νέα γενιά να βλέπει φωτογραφίες σε περιοδικό και όχι στην οθόνη ενός υπολογιστή.

 

Στο πρώτο τεύχος του περιοδικού Portraits of Girls συμμετέχουν φωτογράφοι τόσο από την Ευρώπη όσο κι από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

 

Διαβάστε ακόμα: Η Ιωάννα Μπέλλα θέλει να έχει τον πιο «καυτό» λογαριασμό στο Instagram

Button to top