3

  Για τρίτη χρονιά, ο Rupert LaMontagne παρουσιάζει το project του «50 Girls of Summer».

  «Και μόνο το άρωμα του καλοκαιριού μπορεί να με κάνει να ερωτευτώ». Αυτός είναι ο υπότιτλος κάτω από το project “50 Girls of Summer” στο C-Heads Magazine. Και έχει μια μεγάλη δόση αλήθεια. Γιατί το καλοκαίρι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, πιο αισιόδοξοι, ωραίοι, ελεύθεροι, έτοιμοι να απολαύσουμε τη ζωή σαν ένα δροσερό κοκτέιλ.

  Κάπως έτσι πρέπει να το έχει στο μυαλό του και ο Rupert LaMontagne, ο δημιουργός αυτού του project. Ο Καναδός φωτογράφος, τα τελευταία τρία χρόνια, γυρίζει τη Βόρεια Αμερική, ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στην Καλιφόρνια και στο Μόντρεαλ, φωτογραφίζοντας τα δικά του κορίτσια του καλοκαιριού. Ή για την ακρίβεια τα κορίτσια που του θυμίζουν καλοκαίρι.

  10.0

  Όπως λέει ο LaMontagne, «ο στόχος μου είναι να ασχοληθώ με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα αυτήν την περίοδο γυρίζω μια ταινία μικρού μήκους».

  «Όλο το project ξεκίνησε στο μυαλό μου έχοντας ως έμπνευση τη μητέρα και την αδερφή μου», λέει ο LaMontagne και συμπληρώνει: «Φυσικά συνεχίστηκε όταν άρχισα να ανακαλύπτω τις γυναίκες».

  Ο επόμενος στόχος του είναι να επισκεφτεί την Ευρώπη και να φωτογραφίσει τα νέα «καλοκαιρινά κορίτσια» του. Μέχρι τότε δείτε περισσότερες φωτογραφίες του στο προφίλ του στο Instagram.

  rubert_kolaz3

  «Το αγαπημένο μου μέρος για να φωτογραφίζω είναι το Λος Άντζελες. Είναι ένα μέρος που μπορεί να εμπνεύσει τον οποιοδήποτε».

  50-girls-of-summer-by-Rupert-LaMontagne-for-C-Heads-3-20

  «Πολλοί είναι αυτοί που όταν με βλέπουν να φωτογραφίζω μου λένε ότι μοιάζω σαν να μην ξέρω τι κάνω. Μου αρέσει τελικά αυτό».

  rubert_kolaz1

  Ο επόμενος στόχος του LaMontagne είναι να ταξιδέψει στην Ευρώπη για να ολοκληρώσει το project του.

  5

  «Φωτογραφίζω για έναν και μόνο λόγο: επειδή με κάνει να νιώθω ζωντανός».

   

  Διαβάστε ακόμα: Μια καλλιτέχνης μας πετάει στα μούτρα την εξάρτησή μας από τα κοινωνικά δίκτυα

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top