Σεξ και ντελίβερι

Όταν ο φακός παντρεύει δύο από τα αγαπημένα μας πράγματα: το «βρόμικο» και το σεξ.

Γράφει : Μποζόνιος Χίκ

tumblr_nhyb6vp3CA1qgpn6lo1_1280

Η Sarah άρχισε να ασχολείται με τη φωτογραφία μόδας στο πανεπιστήμιο. Όταν είδε ότι δεν της ταίριαζε αυτό το στυλ, αποφάσισε να κάνει το δικό της project.

Το φαστφούντ δεν θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι έχει το σεξαπίλ στα γονίδιά του. Πέραν του μειωμένου σε σημείου μη παρέκει βαθμού ερωτισμού που διαθέτει, παραπέμπει σε πολλή τσίκνα, ζάχαρη και τύψεις.

Αλλά, όμως, όταν η Αυστραλή φωτογράφος Sarah Bahbah καταπιάνεται με το junk food ως κύριό της θέμα, καταφέρνει να μας τρέχουν τα σάλια από καθαρή λαιμαργία. Για να το πετύχει αυτό, φρόντισε να μαζέψει γύρω της μοντέλα κα μοντέλους υποδειγματικά παγερής ομορφιάς.

Αδέλφια, το μπέργκερ σας δεν πρόκειται να το ξαναδείτε με τον ίδιο τρόπο! Μιλάμε για χιουμοριστικό «Βασικό Ένστικτο».
sextakeout6

«Με το “Sex & Takeout” ήθελα να φτιάξω ένα project που να ήταν οικείο στον κόσμο, να νιώθει άνετα με αυτό» έχει πει η Sarah.

Η φωτογραφική της σειρά Sex & Takeout είναι γοητευτικά αξιοπρόσεκτη, γιατί δημιουργεί ένα παράδοξο κοντράστ ανάμεσα αφενός στην τσίπικη όψη της τροφής και του χώρου και αφετέρου τη φίνα ευαισθησία που αποπνέουν τα πρόσωπά της.

Η υπερέκθεση των λήψεων δεν κάνει παρά να τονίζει αυτήν την απόσταση, εκθειάζοντας την καθαρότητα των λευκών σε αντίστιξη με τη χυδαία μπαναλιτέ αυτών που τα περιβάλλει.

sarah_kolaz1

Η φωτογραφική της σειρά Sex & Takeout είναι γοητευτικά αξιοπρόσεκτη, γιατί δημιουργεί ένα παράδοξο κοντράστ ανάμεσα αφενός στην τσίπικη όψη της τροφής και του χώρου και αφετέρου τη φίνα ευαισθησία που αποπνέουν τα πρόσωπά της.

Αδέλφια, το μπέργκερ σας δεν πρόκειται να το ξαναδείτε με τον ίδιο τρόπο. Μιλάμε για χιουμοριστικό Βασικό Ένστικτο!

//Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του project της Σάρας στο Instagram, raisedbythewolves, με hashtag #sexandtakeout.

tumblr_nm0vn5A6Fs1qgpn6lo1_1280

Όπως λέει η Sarah «αν ρωτήσεις κάποιον για την αγαπημένη του στιγμή θα έχει να κάνει ή με το σεξ ή με το φαγητό. Ή και με τα δύο μαζί».

tumblr_nn8ov2AoJE1qgpn6lo1_1280

Η λαιμαργία σε όλο της το μεγαλείο, από όποια άποψη κι αν το δει κάποιος.

tumblr_ni0gi0bgCC1qgpn6lo1_1280

Όταν δεν ασχολείται με τα δικά της project, η Sarah βγάζει φωτογραφίες ανθρώπων σε μουσικά φεστιβάλ, που έχει ονομάσει «The Wild Ones».

sarah_kolaz2

Μάλιστα για το «Wild Ones» έχει πει πως «τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι που φωτογραφίζω είναι τόσο χάλια από το αλκοόλ και τις ουσίες, που μάλλον δεν καταλαβαίνουν ότι τους τραβάω».

tumblr_nfa4hx1Xw61qgpn6lo1_1280

Το 2014 η Sarah ήταν στη λίστα των 30 καλλιτεχνών της Αυστραλίας κάτω των 30 ετών που αξίζει να προσέξει κάποιος.

sextakeout4

Η συμβουλή που δίνει η Sarah σε νέους φωτογράφους είναι «παρατήρησε τα πάντα, σαν να πρόκειται να μην τα δεις ποτέ ξανά».

 

Διαβάστε ακόμα: Αν αυτές οι γυναίκες σε βάλουν κάτω, δεν θα σου αρέσει καθόλου

Button to top