Αν σε βάλουν κάτω αυτές οι γυναίκες, δεν θα σου αρέσει καθόλου

Πέντε γυναίκες που τρελαίνουν με τις επιδόσεις τους τον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων και ανάβουν φωτιές στις αντρικές φαντασιώσεις με τις φωτογραφίσεις τους.

Γράφει : Guest / Έμπνευση

GINA CARANO1

Εσύ θα έμπαινες στο ρινγκ με αυτήν τη γυναίκα; (Φωτό: GQ)

Όταν κάποιος μιλάει για μαχητικά αθλήματα, το μυαλό όλων μας πάει αυτομάτως σε ένα ρινγκ, με πάθος, ιδρώτα, αίμα και δύο άντρες αποφασισμένους να κερδίσουν. Όμως, ποιος είπε ότι τα μαχητικά αθλήματα είναι καθαρά ένας αντρικός κόσμος;

Τα τελευταία χρόνια, τα ρινγκ και τα κλουβιά έχουν γίνει μόδα και πολλές γυναίκες έχουν μπει σε αυτά. Γυναίκες που δεν φοβούνται να χτυπηθούν με λύσσα και να ματώσουν για τη νίκη.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Αλλά τι γίνεται όταν αυτές οι γυναίκες, αν δεν ήταν στο κλουβί, θα μπορούσαν άνετα να είναι σε μια πασαρέλα ως μοντέλα; Όσο τρελό κι αν ακούγεται, ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων έχει γεμίσει με εντυπωσιακές γυναίκες που όσο εύκολα ρίχνουν ξύλο άλλο τόσο εύκολα ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό και ανεβάζουν επικίνδυνα τη θερμοκρασία.

Γνώρισε πέντε αθλήτριες που δεν θα ήθελες να πειράξεις στο δρόμο. Θα σε βάλουν κάτω και δεν θα σου αρέσει καθόλου.

PAIGE VANZANT

Paige VanZant: Ίσως η απόλυτη σταρ αυτήν τη στιγμή στα μαχητικά αθλήματα. Δεν είναι μόνο οι επιδόσεις της στο κλουβί, αλλά όλο το πακέτο: ξανθιά, με εντυπωσιακές αναλογίες και μαύρισμα που όποτε την κοιτάς νομίζεις πως είναι καλοκαίρι. (Φωτό: Cage Potato)

kailin_kolaz1

Kailin Curran: Καινούργια στον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων, αλλά με μεγάλο θράσος. Τόσο πολύ που δεν δίστασε να προκαλέσει την Paige VanZant στο ποια είναι η καλύτερη αθλήτρια, αλλά και η πιο hot γυναίκα. ΟΚ, η Kailin έχασε και στους δύο αγώνες, αλλά έδειξε ότι έχει μέλλον. (Φωτό: Instagram)

rachel_kolaz1

Rachel Wray: Για τα κορίτσια των μαχητικών αθλημάτων, η Rachel δεν είναι φόβητρο, καθώς έχει μέτριες επιδόσεις. Ωστόσο για τους fans του αθλήματος, η πρώτην cheeleader είναι το next door girl που αγαπάνε. Βέβαια, μετά το τελευταίο ξύλο που έφαγε στο κλουβί, κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψει στη δράση. (Φωτό: Fight Magazine)

Ronda Rousey2

Ronda Rousey: Τι κι αν δεν είναι αήττητη πλέον; Συνεχίζει να είναι το πρόσωπο των γυναικείων πολεμικών τεχνών. Εντυπωσιακή, σκληρή, το ταλέντο της δεν περιορίζεται στο ρινγκ: έχει παίξει σε ταινίες (Furious 7), είχε εκπομπή στην τηλεόραση, ενώ έχει κάνει και το μοντέλο. Τι άλλο θέλεις; (Φωτό: Maxim)

GINA CARANO

Gina Carano: Ναι, έχει αποσυρθεί από τις πολεμικές τέχνες, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη λίστα. Άλλωστε, ήταν η πρώτη που έδειξε ότι μια αθλήτρια μπορεί να είναι και σέξι. (Φωτό: GQ)

 

Διαβάστε ακόμα: Μια μέρα με εννέα γυναίκες στο κρεβάτι

Button to top