[CooL GuY] {{a2zRG}}

Αμέσως μετά την προβολή του trailer, ξεκίνησαν στο Διαδίκτυο οι διαμάχες για το κατά πόσο το νέο σχέδιο είναι βλακώδες ή ιδιοφυές.

Προτού να το δω, αναρωτήθηκα τι έχει πλέον να μου προσφέρει μια νέα ταινία «Star Wars». Χρειάστηκε μια σκηνή διάρκειας δύο δευτερολέπτων για να πειστώ, σαν καλό fanboy, πως για ακόμα μία φορά θα στηθώ στην ουρά για την πρεμιέρα της ταινίας. Η σκοτεινή φιγούρα προχωράει με δυσκολία σε ένα χιονισμένο δάσος, η μαύρη κάπα, χαρακτηριστικό των Sith Lords σε όλες τις ταινίες, ο πασίγνωστος ηλεκτρομαγνητικός ήχος ενεργοποίησης του φωτόσπαθου.

Μια δέσμη φωτός, μεγαλύτερη από αυτές που έχουμε συνηθίσει, εμφανίζεται. Το τρεμοπαίξιμό της ακανόνιστο σαν να μην είναι σωστά ρυθμισμένη και, μετά, το σοκ! Δυο μικρές δεσμίδες ξεπροβάλλουν από τη λαβή. Το σπαθί που όλοι μας ονειρευόμαστε κάποια στιγμή να αποκτήσουμε παίρνει διαφορετική όψη. Πλέον παραπέμπει σε κάτι μεσαιωνικό, σε ένα σπαθί πιο brutal από τα lightsabers που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Σε ένα όπλο κατασκευασμένο όχι για τις «ευγενικές» μάχες ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό, όπως ήταν μέχρι τώρα, αλλά για βάρβαρες επικές αναμετρήσεις και, γιατί όχι, σφαγές! Μου άρεσε! Το νέο φωτόσπαθο είναι απλά ΠΟΛΥ «κακό» και ταυτόχρονα ΠΟΛΥ ωραίο. Ναι, είναι το όπλο ενός Sith Lord, το οποίο αποπνέει μία αίσθηση ωμής δύναμης και αφήνει τη φαντασία σου να οργιάσει για τις πιθανές χρήσει ς του.

Ένα όπλο κατασκευασμένο όχι για τις «ευγενικές» μάχες ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό, όπως ήταν μέχρι τώρα, αλλά για βάρβαρες επικές αναμετρήσεις και, γιατί όχι, σφαγές! Μου άρεσε! Το νέο φωτόσπαθο είναι απλά ΠΟΛΥ «κακό» και ταυτόχρονα ΠΟΛΥ ωραίο.

Αμέσως μετά την προβολή του trailer, ξεκίνησαν στο Διαδίκτυο οι συζητήσεις για το κατά πόσο το νέο σχέδιο είναι βλακώδες ή ιδιοφυές. Οι μεν υποστήριζαν με θέρμη πως απλώς αυτός που το κρατάει θα κόψει σε κάποια στιγμή μόνος του το χέρι του και πως στην ουσία δεν προσφέρει καμία προστασία, καθώς με ένα χτύπημα στη λαβή μπορεί να καταλήξει και με κομμένο χέρι και με κομμένο lightsaber. Μεγάλη πίκρα με άλλα λόγια.

primul-trailer-star-wars-the-force-awakens-stormtroopers

Τώρα μπορούμε όλοι να φτιάξουμε τη δική μας θεωρία για το νέο κόσμο του Star Wars που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη το 2015.

Οι δε απαντούσαν πως, στην πραγματικότητα, προσφέρει προστασία όταν οι «λεπίδες» διασταυρώνονται, συν το γεγονός πως η συγκεκριμένη λαβή δίνει το περιθώριο για νέες κινήσεις. Μύλος. Διαλέγουμε πλευρά και συντασσόμαστε! Εγώ θα πάω με όσους τους άρεσε το «νέο» design. Δεν με νoιάζουν οι λεπτομέρειες και οι θεωρίες συνομωσίας. Με ενδιαφέρει η εικόνα. Και το νέο σπαθί είναι απλά ποζεράδικο. Για να μην μιλήσουμε για τη φιγούρα που το κραδαίνει.

Εδώ θα δικαιολογήσουμε τα εισαγωγικά στο «νέο» που χρησιμοποιήσαμε πριν, καθώς δεν ξέρουμε ακόμα αν το συγκεκριμένο lightsaber είναι νέο σχέδιο ή ένα παλιό. Η φιγούρα με την κάπα μπορεί να είναι ένας παλιός Sith Lord που ξύπνησε και στο χέρι του βρίσκεται ο πρόγονος του γνωστού φωτόσπαθου που έχουμε δει στις υπόλοιπες ταινίες. Κανείς δεν ξέρει…

Κι αυτό είναι το ωραίο. Μπορούμε όλοι να φτιάξουμε τη δική μας θεωρία για το νέο κόσμο του Star Wars που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη το 2015. Μέχρι τότε, η πρώτη σπάθα lightsaber είναι γεγονός. Για όσους καταστράφηκαν τα παιδικά τους όνειρα με το καινούργιο φωτόσπαθο -διότι υπάρχουν και αυτοί- πολύ κρίμα! Για εμάς τους υπόλοιπους απλώς προστέθηκε μία ακόμα καταχώρηση στο wish list!

Δείτε εδώ το trailer του νέου “Star Wars”:

 

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 prototypes που ανυπομονούμε ν’ αποκτήσουμε.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top