Η Κέρι Ράσελ υποδύεται μια ώριμη, επαγγελματία διπλωμάτη, αφοσιωμένη στο καθήκον (φωτογραφία: Netflix.com).

Αν σου άρεσε το House of Cards, το Bodyguard, το Anatomy of a Scandal και το Designated Survivor, τότε μάντεψε: σε περιμένει μια νέα αγαπημένη (σειρά). Η Κέρι Ράσελ υποδύεται μια ώριμη, επαγγελματία διπλωμάτη, αφοσιωμένη στο καθήκον, που θέλει να παίξει το παιχνίδι by the book, με αποφασιστικότητα που μαγνητίζει, στη σειρά που φιγουράρει ήδη στο νούμερο ένα του ελληνικού Netflix.

Δεν γίνεται να μην προσέξεις το σώμα της (φωτογραφία: Netflix.com).

Στον τελευταίο της ρόλο στη σειρά του Netflix “The Diplomat”, η Ράσελ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Ως επαγγελματίας Αμερικανίδα διπλωμάτης που στέλνεται στο Λονδίνο για να ξεπεράσει μια πολύπλοκη γεωπολιτική κρίση που απειλεί την παγκόσμια σταθερότητα, καταφέρνει να αποπνέει αυτοπεποίθηση και φινέτσα σε κάθε σκηνή, χωρίς να υποκύπτει στις ευκολίες ενός τόσο σαφώς ορισμένου ρόλου.

Απορείς με τη δυσφορία της απέναντι στις ψηλοτάκουνες γόβες που ταλαιπωρούν τα στιλπνά της πόδια.

Στον τελευταίο της ρόλο στη σειρά του Netflix “The Diplomat”, η Ράσελ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη (φωτογραφία: Netflix.com).

Στο “The Americans” υποδυόταν μια Ρωσίδα κατάσκοπο, με ισχυρά ιδανικά και αποφεύγοντας τον υποχρεωτικό φαμφαταλισμό. Έτσι και στο The Diplomat, δεν παρεκκλίνει καθόλου, δεν επιτρέπει να πλαισιωθεί ως υπερβολικά διεκδικητική. Πιστή στο ρόλο της επαγγελματία με ισχυρό αίσθημα καθήκοντος, καταφέρνει να αποπλανήσει και τον πιο υποψιασμένο θεατή, προκειμένου να αποσπάσει μια πληροφορία από τον σύζυγο της, που συχνά προσπαθεί να την επισκιάσει. Πατριώτισσα ως το κόκαλο…

Ακόμα κι αν ξεκινάει με ένα σχετικά άτσαλο στυλ, το οποίο έχει ευθύνη να εξωραΐσει και να αναβαθμίσει ο βοηθός της, η θέληση της να επιβάλει τον τρόπο της σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο και σε μια δύσκολη στρατιωτική και πολιτική συγκυρία που μυρίζει μπαρούτι και τεστοστερόνη την εγγράφει στο μυαλό σου για μέρες.

Εντός και… εκτός του ρόλου.

Η Ράσελ είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το κυνηγήσει.

Βλέποντας τη σειρά, μάλλον απορείς με τη δυσφορία της απέναντι στις ψηλοτάκουνες γόβες που ταλαιπωρούν τα στιλπνά της πόδια και τα πανάκριβα υφάσματα που τυλίγουν τα ευγενή, ελαφριά της στήθη.

Στα 47 της χρόνια, η Ράσελ είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο. Είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το κυνηγήσει. Η εξυπνάδα και η ορμή της είναι εξίσου σέξι με το κορμί της, που δε διστάζει να δείξει από τις πρώτες κιόλας σκηνές.

Στα 47 της χρόνια, η Ράσελ είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο (φωτογραφία: Netflix.com).

Η ιδιαίτερη φωνή της και η αβίαστη χάρη της την καθιστούν διαχρονικά αγαπημένη του κοινού.

Ως ηθοποιός, η Κέρι Ράσελ παίζει στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και χρόνια. Από το ρόλο της που την έκανε να ξεχωρίσει στο “Felicity” μέχρι τις έξοχες ερμηνείες της στο “The Americans” και στο “Waitress”, έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να είναι πρωταγωνίστρια. Αλλά δεν είναι μόνο η υποκριτική της που την κάνει να ξεχωρίζει- είναι η ιδιαίτερη φωνή της και η αβίαστη χάρη της που την καθιστούν διαχρονικά αγαπημένη του κοινού.

Σέξι χωρίς να το κάνει θέμα.

Μικρή, με το ρόλο της στο Felicity, ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που τύγχανε να έχει ένα εγκάρδιο και ακαταμάχητο χαμόγελο, πορσελάνινο δέρμα και μια χαρακτηριστική σγουρή, πλούσια καστανή κώμη. Πώς να μη την λατρέψουν;

Τώρα, στο “The Diplomat”, η Ράσελ συνεχίζει να μαγνητίζει το κοινό με τις αεράτες ερμηνείες της. Η μικρή μεγάλωσε και είναι σαφές ότι θα μας απασχολεί ακόμα περισσότερο όσο ωριμάζει με τόσο ενδιαφέρον.

 

Διαβάστε ακόμα: «Beef», η σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει έκρηξη.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top