Από τον Dr.No έως το No Time To Die, η λεύκωμα περιλαμβάνει τα πάντα για τον υπερπράκτορα.

O,τι μπορεί να αφορά τον Τζέιμς Μποντ, μας αφορά. Στιγμές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Επίσημες φωτογραφίες από τον Dr. No έως το πολυαναμενόμενο No Time To Die. Περισσότερες από 1.007 φωτογραφίες, καθώς και μαρτυρίες μελών των καστ των ταινιών. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από έναν πλήρη οδηγό για τον βρετανό υπερπράκτορα;

Οι εκδόσεις Τaschen ανανεώνουν συνεχώς το εκλεκτό λεύκωμά τους για τον James Bond προσθέτοντας ολοένα και περισσότερα στοιχεία. Αυτή τη φορά αναμένεται στις 2 Απριλίου 2021 να κυκλοφορήσει η αναθεωρημένη έκδοση του The James Bond Archives που φέρει την υποσημείωση: «No Time To Die» Edition. Κάτι που σημαίνει ότι σε τούτη νέα εκδοχή θα υπάρχουν φωτογραφίες, καθώς και φωτογραφίες από την καινούργια κινηματογραφική περιπέτεια του Μποντ που ολοένα έρχεται η ώρα να προβληθεί στους κινηματογράφους και όλο αναβάλλεται.

Η έκδοση περιλαμβάνει όλες τις ταινίες του 007.

Το εν λόγω λεύκωμα βασίζεται στο υλικό που έδωσε η EON Production, η εταιρεία δηλαδή που ανέπτυξε τον μύθο του 007 μέσα από 25 δικές της παραγωγές. Επί πέντε δεκαετίες η ΕΟΝ ήταν αυτή που άνδρωσε τον ήρωα, του έδωσε υπόσταση μέσα από τις σελίδες του Ίαν Φλέμινγκ και τον παρέδωσε σ’ εμάς ως ένα ακραιφνές pop είδωλο.

Σον Κόνερι και Ούρσουλα Άντρες. Ενα από τα ιδιαίτερα δίδυμα των ταινιών του πράκτορα.

Κάπως έτσι αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφικά αρχεία, υλικό από τα γυρίσματα, καθώς και τα σενάρια των ταινιών. Τούτα τα θαυμαστά δεδομένα παραδόθηκαν στον συγγραφέα Paul Dumcon, ο οποίος, ως άλλος βιβλιοσκώληκας, πέρασες δύο ολόκληρα χρόνια ερευνώντας πάνω από ένα εκατομμύριο εικόνες και περισσότερα από εκατό ντουλάπια αρχειοθέτησης.

Ο τελευταίος «χορός» του Ντάνιελ Κρεγκ δεν θα μπορούσε να λείψει από το λεύκωμα.

Το αποτέλεσμα είναι ο πληρέστερος οδηγός για τον κόσμο του Μποντ. Στο λεύκωμα καλύπτονται όλες οι ταινίες που τον αφορούν ξεκινώντας από τον Dr. No (1962) και τελειώνει με το No Time To Die (2020), συμπεριλαμβανομένου του Casino Royale (1967) και του Never Say Never Again (1983).

Φωτογραφίες από την αναμενόμενη ταινία No Time To Die.

Στην αναθεωρημένη έκδοση υπάρχουν, πέραν των αδημοσίευτων φωτογραφιών που περιείχε η προηγούμενη έκδοση, και προφορικές μαρτυρίες 15ο ατόμων που μετείχαν στα γυρίσματα των ταινιών. Από σκηνοθέτες έως σχεδιαστές παραγωγής. Πρόκειται για προσωπικές αφηγήσεις για την εσωτερική εικόνα των ταινιών που μας προσφέρουν μια εξαιρετική εικόνα για τους πρωταγωνιστές των ταινιών.

Το εξώφυλλο της έκδοσης.

Φυσικά, η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει αποκλειστική φωτογραφία και νέες συνεντεύξεις με τον Daniel Craig, τον σκηνοθέτη Cary Fukunaga, τους παραγωγούς Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, και πολλούς άλλους, αποκαλύπτοντας την πλήρη ιστορία πίσω από τη δημιουργία του συναισθηματικά φορτισμένου No Time To Die.

 

Διαβάστε ακόμα: Κίμων Φραγκάκης – Όσα μου έμαθε ο Κόνερι.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top