Τα περισσότερα μοντέλα είναι άγνωστες γυναίκες. .

Οι πήγες των καλλίπυγων. Τη στιγμή που τα δύο σάρκινα οροπέδια των γυναικείων οπισθίων αναθρώσκουν, ενώ προηγουμένως έχουν δεχθεί την ελαφριά ταλάντωση μιας ωστικής δύναμης (βάδισμα, άγγιγμα, ράπισμα;), τότε και μόνο τότε καταλαβαίνεις πως εκείνο το μέρος του σώματος που κοιτάζει ανάποδα από τα μάτια μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν δρόμο έκστασης.

Πολύ σωστά το έλεγε ο αμερικανός συγγραφέας Τζον Απντάικ: «Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν έγκειται σε καμία υπερβολή κάποιων εξειδικευμένων ζωνών, ούτε σε κάποια γενική αρμονία που θα μπορούσε να επιτευχθεί μέσω του sectio aurea (χρυσή τομή) ή μιας παρόμοιας αισθητικής δεισιδαιμονίας. αλλά στο αραμπέσκο της σπονδυλικής στήλης. Η καμπύλη με την οποία η πλάτη διαμορφώνεται στους γλουτούς. Είναι εκεί που η χάρη στέκει και καβαλάει το σώμα μιας γυναίκας».

Τα οπίσθια είναι κάτι παραπάνω από το εύσαρκο κάθισμα του σώματος. Είναι οι προμαχώνες του, τα όρια της χάρης του.

Στο λεύκωμα υπάρχουν φωτογραφίες από το 1950 έως τις μέρες μας.

Τα οπίσθια είναι κάτι παραπάνω από το εύσαρκο κάθισμα του σώματος. Είναι οι προμαχώνες του, τα όρια της χάρης του, το μη περαιτέρω της ομορφιάς του. Τίποτα πέραν των οπισθίων δεν έχει χρεία να ειπωθεί. Μπορεί, όμως, να φωτογραφηθεί. Κάτι τέτοιο κάνει και το εν λόγω λεύκωμα του οίκου Τaschen που φέρει τον εύγλωττο τίτλο: «The Little Big Butt Book».

Ξεφυλλίζοντας το λεύκωμα θα βρει κανείς μια σειρά από οπίσθια απολαυστικών γυναικών από τη δεκαετία του ’50 έως τις μέρες μας. Το λεύκωμα, φυσικά, δεν είναι καινούργιο, όμως ο οίκος Taschen βλέποντας τις πωλήσεις που έχει καταγράψει ως τώρα αποφάσισε να κάνει ένα γενναίο update στην έκδοση.

Συνολικά μέσα στο λεύκωμα θα υπάρχουν 150 και πλέον φωτογραφίες (ασπρόμαυρες και έγχρωμες).

Έτσι, το επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει αναθεωρημένο με την προσθήκη περίπου 30 νέων φωτογραφιών. Κάπως έτσι, συνολικά μέσα στο λεύκωμα θα υπάρχουν 150 και πλέον φωτογραφίες (ασπρόμαυρες και έγχρωμες).

Ο οίκος Taschen βλέποντας τις πωλήσεις που έχει καταγράψει ως τώρα αποφάσισε να κάνει ένα γενναίο update στην έκδοση.

Να σημειωθεί πως τα μοντέλα που εικονίζονται, μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό ανώνυμα, αλλά οι καμπύλες τους είναι θρυλικές και τώρα που συγκεντρώνονται σε ένα διακριτικό μικρό πακέτο προσιτό από όλους, αποκτούν φήμη.

Η επιμελήτρια της έκδοσης είναι η Dian Hanson, παραγωγός αρκετών ερωτικών περιοδικών από το 1976 έως το 2001. Μεταξύ αυτών τα περιοδικά:  JuggsOutlaw Biker και Leg Show. Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό του οίκου Τaschen ως Sexy Book Editor.

 

Διαβάστε ακόμα: Taschen, ο σπουδαιότερος εκδότης ερωτικών βιβλίων.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top