«Με καλύτερες μουσικές, λιγότερο mainstream, πιο ''ψαγμένες'', η πρωινή ζώνη του Rock 96.9. Η έλευση του νέου διευθυντή του σταθμού, Αλέξανδρου Βραχωρίτη, φυσικά και έπαιξε τον πλέον καθοριστικό ρόλο».

«Με καλύτερες μουσικές, λιγότερο mainstream, πιο ”ψαγμένες”, η πρωινή ζώνη του Rock 96.9. Η έλευση του νέου διευθυντή του σταθμού, Αλέξανδρου Βραχωρίτη, φυσικά και έπαιξε τον πλέον καθοριστικό ρόλο», γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Γιώργος Μουχταρίδης – Pepper 96.6
Μουσική ενημέρωση από αυτές που σπανίζουν πλέον στο ραδιόφωνο του «σήμερα». Και εμπεριστατωμένα σχόλια για τις συναυλίες των επόμενων ημερών ή και εβδομάδων ακόμα. Μια αμιγώς, δημοσιογραφικά, μουσική εκπομπή. (Καθημερινά 10 με 1 το μεσημέρι)

Αλέξανδρος Βραχωρίτης – Rock 96.9
Η πρωινή εκπομπή του ραδιοσταθμού εκείνου ο οποίος αποφάσισε, επιτέλους, να τιμήσει λίγο το όνομά του και να γίνει περισσότερο ροκ. Και με καλύτερες μουσικές, λιγότερο mainstream, πιο «ψαγμένες». Η έλευση του Αλέξανδρου Βραχωρίτη φυσικά και έπαιξε τον πλέον καθοριστικό ρόλο. (Καθημερινά 7 με 10 το πρωί)

Μενέλαος Καραμαγγιώλης – Τρίτο Πρόγραμμα 90.9
Η πιο art και η πιο… κεντημένη στο χέρι εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου. Ο σκηνοθέτης Μενέλαος Καραμαγγιώλης σε έναν ρόλο που του πάει πολύ. Και με τις πιο απρόβλεπτες μουσικές επιλογές, ever. Δεν ξέρεις τι θα ακούσεις! (Κάθε Κυριακή, 6 με 7 το απόγευμα)

Μάκης Προβατάς – Βήμα 99.5
Νυχτερινό ραδιόφωνο με άποψη. Με γοητευτική μουσική πρόταση και με ενδιαφέροντες καλεσμένους που έχουν να πουν πράγματα. «Ήσυχο», μια αυθεντική νυχτερινή παρέα. (Καθημερινά, 11 με 2 μετά τα μεσάνυχτα)

Αριστέα Γιάννου – Αθήνα 9.84
Η εκπομπή λέγεται «Γλυκιά Συμμορία» και είναι αυτό που λέει το όνομά της: μια… συνωμοσία μεταξύ των ακροατών και της Αριστέας, που διαλέγει τα πιο cool τραγούδια για τη συγκεκριμένη ώρα. Απίστευτα φιλικό και «ζεστό» μικρόφωνο. (Σαββατοκύριακο, 4 με 6 το απόγευμα)

 

Διαβάστε ακόμα: Οι top 5 Road Movies της ζωής μας

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top