Μια από τις 5 αποθήκες παλαίωσης Grappa (MIG) των αποστακτηρίων Nonino.

Είναι το καμάρι του Φρίουλι, διότι η Βόρεια Ιταλία έχει για πολλά πράγματα να καυχιέται. Δεν είναι μόνη η έντονη βιομηχανική κίνηση της περιοχής (άλλωστε η καρδιά της ιταλικής οικονομίας εκεί χτυπάει), αλλά και τα θαυμαστά αποστάγματα που έχει να μας προσφέρει.

Το 2019 το αποστακτήριο της οικογένειας Nonino βραβεύτηκε από το έγκυρο Wine Enthusiast στο Σαν Φρανσίσκο ως το καλύτερο αποστακτήριο στον κόσμο.

Εκεί βρίσκεται και το φημισμένο αποστακτήριο Nonino. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897 και θεωρείται πραγματικός «πρεσβευτής» της Ιταλικής Grappa σε όλο τον κόσμο. Τα αποστάγματα Nonino έχουν αποσπάσει πλήθος βραβείων για την εξαιρετική τους ποιότητα και την καινοτομία των μεθόδων παραγωγής τους και το 2019 το αποστακτήριο της οικογένειας βραβεύτηκε από το έγκυρο Wine Enthusiast στο Σαν Φρανσίσκο ως το καλύτερο αποστακτήριο στον κόσμο.

Ηρθε η ώρα να τα γνωρίσουμε από κοντά και σ’ αυτό, το ρόλο του «πρεσβευτή»-οικοδεσπότη θα τον έχει το Alexander’s Cigar Lounge της Μεγάλης Βρεταννίας. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023, ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης και ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης σας υποδέχονται στο Alexander’s Cigar Lounge για να ζήσουμε από κοντά μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας αφιερωμένη στα βραβευμένα αποστάγματα Nonino.

Το αποικιακό Alexander’s Cigar Lounge στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Τα προϊόντα Nonino Grappa και ÙE® παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται με 100% παραδοσιακή μέθοδο.

Μαζί με την επίτιμη προσκεκλημένη Elisabetta Nonino, απόγονο της ομώνυμης οικογένειας,  θα αποκαλύψουν τα μυστικά της παραδοσιακής τέχνης απόσταξης των προϊόντων Nonino και την απόλυτη σύνδεσή τους με τη γαστρονομία μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού γευστικής δοκιμής.

Τα προϊόντα Nonino Grappa και ÙE® παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται με 100% παραδοσιακή μέθοδο σε μικρούς, χάκλινους άμβυκες ατμού στο Ronchi di Percoto, ακολουθούν πάντα μια φυσική παλαίωση σε barriques και μικρά βαρέλια στις 5 Αποθήκες παλαίωσης Grappa (MIG) των Αποστακτηρίων Nonino και εμφιαλώνονται με 0% προσθήκη χρώματος λαμβάνοντας επίσημη πιστοποίηση. Οι απόγονοι της οικογένειας  συνεχίζουν την εξέλιξη του Grappa – Italian Cocktail Spirit, πρωταγωνιστή των υπέροχων κοκτέιλ και απεριτίφ.

Εξασφαλίστε τη θέση σας στο αποικιακού ύφους Alexander’s Cigar Lounge για μια μαγευτική γαστρονομική εμπειρία ανακαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τα αποστάγματα Nonino κορυφαία στον κόσμο.

 

//Κόστος συμμετοχής: 85€ κατ’ άτομο (απαιτείται κράτηση). Για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτησή σας, επικοινωνήστε στο 210 3330748.

 

Διαβάστε ακόμα: Il Giardino Segreto. To νέο ιταλικό μενού στο Atrium του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top