IMG_5315

Βουτήξτε τα καβουράκια και δαγκώστε τα με πάθος, τρώγοντας το πηχτό τους «μεδούλι».

Αν έχει… πετύχει η ψαριά (αν έχουν βρει φρέσκα καβούρια δηλαδή), στο Codice Blu, ένα σχεδόν «κρυμμένο» ιταλικό εκεί όπου ενώνονται η Χάρητος με την Λουκιανού, θα δοκιμάσετε ένα πιάτο που έγινε διάσημο από το λονδρέζικο Zuma ‒εντάξει, μια παραλλαγή του έστω. Τα soft shell crabs μπορεί να αυξάνουν την επικινδυνότητα να λερωθείτε, μερικά πράγματα όμως στη ζωή θέλουν να βάλεις χέρι. Ρίξτε, λοιπόν αρκετό λεμόνι, βουτήξτε τα καβουράκια και δαγκώστε τα με πάθος, τρώγοντας το πηχτό τους «μεδούλι». Σπάστε δαγκάνες και πόδια και ρουφήξτε ηδονικά το ζουμί τους ‒και μη σας νοιάζει καθόλου αν στα διπλανά τραπέζια σας κοιτάξουν «κάπως».

//Χάρητος & Λουκιανού, Κολωνάκι, τηλ. 210 7230896

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top