Πέντε στέκια στο κέντρο της Αθήνας για after office drinks

Οι γιορτές πέρασαν, σιγά-σιγά τα κεφάλια (ξανα)μπαίνουν μέσα και όλοι επιστρέφουμε στους νορμάλ ρυθμούς της καθημερινότητάς μας: δηλαδή όχι πολλά ξενύχτια, βόλτες και κραιπάλες από νωρίς. Αλλά ας πούμε μια αλήθεια: ένα ποτό μετά το γραφείο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

 

Η μεγάλη… παγίδα του The Trap είναι ότι σου φτιάχνει τη διάθεση αμέσως. Αφήνει πίσω του τον θόρυβο της Αθήνας και σε μεταφέρει σε ένα μπαρ κάποιας ευρωπαϊκής μεγαλούπολης. (Φωτογραφία: The Trap)

The Trap
«Η παγίδα είναι παγίδα μόνο όταν δεν γνωρίζεις για αυτήν. Αν την ξέρεις τότε είναι πρόκληση» έχει γράψει ο Βρετανός συγγραφέας China Miéville στη νουβέλα του King Rat. Και όποιος κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας τα δύο τελευταία χρόνια τότε δεν γίνεται να μην γνωρίζει το μπαρ The Trap. Στη στοά, στην οδό Όθωνος 10, μόλις μπεις μέσα νιώθεις ότι έχεις διακτινιστεί κάπου αλλού – κάπου μακριά. Η μεγάλη… παγίδα του The Trap είναι ότι έχει αυτό το μαγικό ραβδάκι με το οποίο σου φτιάχνει τη διάθεση αμέσως. Αφήνει πίσω του τον θόρυβο της Αθήνας και σε μεταφέρει σε ένα μπαρ κάποιας ευρωπαϊκής μεγαλούπολης. Αν είσαι τυχερός θα προλάβεις να κάτσεις σε κάποιο από τα booth του, η μπάρα είναι «ψαρωτική», ενώ το design του είναι απλό και χαλαρωτικό. Γνώμη μου; Επέλεξε ένα από τα εμπνευσμένα κοκτέιλ του (προτιμώ το Berliner) και αν θέλεις το συνοδεύεις με ένα από τα street food πιάτα του.

//Όθωνος 10, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3215 561, ανοικτό από τις 9 το πρωί.

 

Στην επόμενη σελίδα: Ένα μικρό και παρεΐστικο μπαράκι στην Ηπίτου.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο πελάτης θα «μπλέκεται» στα πόδια των μαγείρων, το μενού θα αλλάζει καθημερινά, ενώ το μαγαζί θα φτιάχνει δικά του παγωτά, τυριά και μπίρες. Το νέο εστιατόριο του γνωστού σεφ ανοίγει την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και έχει κάτι παραπάνω από γαστρονομικό ενδιαφέρον. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τις Taf εμπειρίες του. Υπογραμμίζει, δε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη χώρα μας ως προς την κουλτούρα του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close