Πέντε στέκια στο κέντρο της Αθήνας για after office drinks

Οι γιορτές πέρασαν, σιγά-σιγά τα κεφάλια (ξανα)μπαίνουν μέσα και όλοι επιστρέφουμε στους νορμάλ ρυθμούς της καθημερινότητάς μας: δηλαδή όχι πολλά ξενύχτια, βόλτες και κραιπάλες από νωρίς. Αλλά ας πούμε μια αλήθεια: ένα ποτό μετά το γραφείο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

 

Η μεγάλη… παγίδα του The Trap είναι ότι σου φτιάχνει τη διάθεση αμέσως. Αφήνει πίσω του τον θόρυβο της Αθήνας και σε μεταφέρει σε ένα μπαρ κάποιας ευρωπαϊκής μεγαλούπολης. (Φωτογραφία: The Trap)

The Trap
«Η παγίδα είναι παγίδα μόνο όταν δεν γνωρίζεις για αυτήν. Αν την ξέρεις τότε είναι πρόκληση» έχει γράψει ο Βρετανός συγγραφέας China Miéville στη νουβέλα του King Rat. Και όποιος κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας τα δύο τελευταία χρόνια τότε δεν γίνεται να μην γνωρίζει το μπαρ The Trap. Στη στοά, στην οδό Όθωνος 10, μόλις μπεις μέσα νιώθεις ότι έχεις διακτινιστεί κάπου αλλού – κάπου μακριά. Η μεγάλη… παγίδα του The Trap είναι ότι έχει αυτό το μαγικό ραβδάκι με το οποίο σου φτιάχνει τη διάθεση αμέσως. Αφήνει πίσω του τον θόρυβο της Αθήνας και σε μεταφέρει σε ένα μπαρ κάποιας ευρωπαϊκής μεγαλούπολης. Αν είσαι τυχερός θα προλάβεις να κάτσεις σε κάποιο από τα booth του, η μπάρα είναι «ψαρωτική», ενώ το design του είναι απλό και χαλαρωτικό. Γνώμη μου; Επέλεξε ένα από τα εμπνευσμένα κοκτέιλ του (προτιμώ το Berliner) και αν θέλεις το συνοδεύεις με ένα από τα street food πιάτα του.

//Όθωνος 10, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3215 561, ανοικτό από τις 9 το πρωί.

 

Στην επόμενη σελίδα: Ένα μικρό και παρεΐστικο μπαράκι στην Ηπίτου.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχοβολάει βούτυρο, πικραμύγδαλο, ξύσμα εσπεριδοειδών και ανθόνερο. Και έχει για παρέα το μινιμαλιστικό φλουρί της χρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro