Η κορύφωση των εκδηλώσεων γίνεται στις 9 & 10 Ιουνίου.

Θεσμός που καταγράφει επιτυχία δεν έχει λόγο να μην επαναληφθεί. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με το Athens Cocktail Festival, που επιστρέφει για μία ακόμη φορά για να καθιερωθεί πλέον ως θεσμός: η μεγαλύτερη γιορτή του cocktail στην Αθήνα. Μια επιτυχημένη πρωτοβουλία της ελληνικής έκδοσης του Difford’s Guide (η βίβλος των κοκτέιλ) με συνδημιουργούς την Ντένη Καλλιβωκά και την Ελένη Νικολούλια.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων γίνεται, στις 9 & 10 Ιουνίου, με το Athens Cocktail Festival, στον μαγευτικό χώρο του Φάρου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για 2 πολύ ξεχωριστές βραδιές στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Εκεί θα μπορούμε να περιηγηθούμε ανάμεσα σε 20 διαφορετικά bars και να διαλέξουμε κάποια από τα 40+ ενδιαφέροντα cocktails με την ομορφότερη 360ο θέα σε όλη την Αθήνα. Θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι στην πόλη, στην μοναδική αυτή  βεράντα του Φάρου, με μουσικές του Πάνου Λάκατζη και της Άννας Αναστασίου, ραδιοφωνικών παραγωγών του Best 92.6.

Οσοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν να μάθουν να φτιάχνουν κοκτέιλ με Schweppes.

Μεγάλος υποστηρικτής του Athens Cocktail Festival, θα είναι και φέτος τo Schweppes. Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί happenings, party ατμόσφαιρα, ανεβαστικές μουσικές από μουσικούς παραγωγούς του Best Radio και μια σειρά από άλλες εκπλήξεις.

Eπίσης, όσοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν να μάθουν να φτιάχνουν κοκτέιλ με Schweppes. Εκείνοι που θα το τολμήσουν, θα μπορούν να ανεβάσουν τα stories τους στο instagram spot και θα φεύγοντας θα παίρνουν την δωρεάν αναμνηστική φωτογραφία τους στο photo booth, με props του Φεστιβάλ.

 

//Εισιτήριο: 20 ευρώ (περιλαμβάνει 3 cocktails)
Προπώληση Εισιτηρίων για το Athens Cocktail Festival: Viva.gr

 

Διαβάστε ακόμα: Long Island Iced Tea: το κοκτέιλ – ζημιά.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top