Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στα χέρια της τρίτης γενιάς, με καταστήματα σε Φάληρο, Γλυφάδα, Βούλα και Βάρκιζα, και φυσικά στο διαδίκτυο.

Ακόμα και αν δεν είστε κάτοικος ή θαμώνας των νοτίων προαστίων, πιθανότατα θα γνωρίζετε τα καταστήματα «Μπαλάσκας» αν είστε ιστιοπλόος, ή αν έχετε γενικά σχέση με τις μαρίνες και με τη θάλασσα. Κάθε  απόπλους από το Φάληρο παραδοσιακά ξεκινάει με μία τροφοδοσία στον «Μπαλάσκα», το delicatessen  supermarket του Αττικού Νότου, στο οποίο εισπλέουν οι λιχουδιές από όλον τον πλανήτη και ελλιμενίζονται τα τελευταία διατροφικά trends.

Τρόφιμα  με κριτήριο πάντα την αρίστη ποιότητα, εδώδιμη και εισαγόμενη, ακόμα και αποικιακή, καθώς και ό,τι ακόμα μπορεί να χρειαστεί κανείς για το νοικοκυριό και το πλεούμενο, προσφέρει αυτή  οικογενειακή επιχείρηση που μετρά τουλάχιστον τρεις γενιές στο χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων, ήτοι μπακαλικής.

Ο «Μπαλάσκας» είναι ένα σεμνό ελληνικό  delicatessen που συναγωνίζεται τα αντίστοιχα τμήματα των Harrods, του Bon Marché ή του Magasin du Nord.

Delicatessen προϊόντα για κάθε σπίτι αλλά και κάθε πλεούμενο.

Διότι από τη μπακαλική στο delicatessen είναι ένας «Μπαλάσκας» δρόμος. Ο παππούς Παναγιώτης Μπαλάσκας άνοιξε το πρώτο παντοπωλείο στα Πετράλωνα την δεκαετία του ’30. Ως delicatessen  άνοιξε αρχικά στο κέντρο της Αθήνας το 1975 από τον Στέφανο Μπαλάσκα. Tο 1985 η αλυσίδα μεταφέρθηκε στα νότια προάστια, όπου δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα στα χέρια της τρίτης δραστήριας γενιάς, με καταστήματα σε Φάληρο, Γλυφάδα, Βούλα και Βάρκιζα, και φυσικά στο διαδίκτυο.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, η αλυσίδα καταστημάτων «Μπαλάσκας», έχει αποκτήσει με την πάροδο των ετών, επίπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών στον τομέα των Delicatessen, υπηρετώντας πιστά την φιλοσοφία του αυστηρού ελέγχου ποιότητας των προϊόντων που επιλέγει καλύπτοντας έτσι τις υψηλές αλλά και ιδιαίτερες απαιτήσεις του συγχρόνου καταναλωτή.

Η πολυετής εμπειρία στην τροφοδοσία σκαφών και η σταθερή προτίμηση του κόσμου των γιοτ και των ιστιοπλοϊκών εκφράζεται πλέον και στο εξειδικευμένο yacht provisioning που δέχεται παραγγελίες 24/7 και παραδίδει αυθημερόν.

Εξειδικευμένη μαναβικἠ με φρούτα και λαχανικά από όλον τον κόσμο.

Στα ράφια των καταστημάτων «Μπαλάσκας» θα βρείτε τα πάντα και ιδίως τα πιο εκλεκτά τρόφιμα.  Ολόφρεσκα προϊόντα από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και ξεχωριστή μαναβικἠ με φρούτα και λαχανικά από όλον τον κόσμο. Ψυγείο ωρίμανσης για εκλεκτά κρέατα και σπάνιες κοπές που δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Κάβα με επιλεγμένο διεθνή αμπελώνα αλλά και διεθνείς επιλογές μη αλκοολούχων ποτών και νερού. Και φυσικά μια τεράστια επιλογή delicatessen κοπής και τυποποιημένων ειδών, μαζί με ασιατικά προϊόντα και βιολογικά τρόφιμα. Και φυσικά τα παραδοσιακά προϊόντα της ελληνικής μπακαλικής για κάθε εποχή και περίοδο. Όλα αυτά σε ένα σεμνό ελληνικό  delicatessen που συναγωνίζεται τα αντίστοιχα τμήματα των Harrods, του Bon Marché ή του Magasin du Nord (στην Κοπεγχάγη).

Τεράστια επιλογή delicatessen κοπής και τυποποιημένων, μαζί με ασιατικά προϊόντα και βιολογικά τρόφιμα.

Η πολυετής εμπειρία «Μπαλάσκας» στην τροφοδοσία σκαφών και η σταθερή προτίμηση του κόσμου των γιοτ και των ιστιοπλοϊκών εκφράζεται πλέον και στο εξειδικευμένο yacht provisioning που δέχεται παραγγελίες 24/7 και παραδίδει αυθημερόν. Τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου ο καλός ο καπετάνιος μπορεί να κάνει την παραγγελία του και να την παραλάβει στη μαρίνα. Ακόμα ο «Μπαλάσκας» δεν διαθέτει δικό του dinky για παραδόσεις εν πλω ή αρόδο, αλλά ο στόλος (ξηράς) σύγχρονων οχημάτων και η στρατηγική διασπορά των καταστημάτων Μπαλάσκας κοντά σε όλες τις σημαντικές μαρίνες της Αττικής εξασφαλίζουν την εύκολη παράδοση και την αξιόπιστη εξυπηρέτηση από μια εταιρεία που καταλαβαίνει τις ανάγκες των επιπολαζόντων πελατών της.

Η δυνατότητα και των πιο εξεζητημένων επιλογών είναι διαθέσιμη παντού,  αφού η εταιρία «Μπαλάσκας» παραδίδει τις παραγγελίες σε όλο το λεκανοπέδιο με προγραμματισμό και αξιοπιστία.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της νέα γειτονιάς και της εποχής, η αλυσίδα «Μπαλάσκας» μετεξελίχθηκε σε ένα διεθνές delicatessen.

Ο Έλληνας καταναλωτής μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε σπάνια προϊόντα που δεν μπορεί να υποστηρίξει κάθε τοπική αγορά. Η δυνατότητα πιο εξεζητημένων επιλογών είναι διαθέσιμη σε όλους τους αβροδίαιτους της Αττικής,  αφού η εταιρία «Μπαλάσκας» παραδίδει τις παραγγελίες σε όλο το λεκανοπέδιο με προγραμματισμό και αξιοπιστία.

Κάθε μέρα φρεσκο-μαγειρεμένο φαγητό από έμπειρους σεφ.

Αν τέλος, όλα αυτά ακούγονται ελκυστικά αλλά δεν έχετε χρόνο για να μαγειρέψετε, στα καταστήματα Μπαλάσκας θα βρείτε κρύα και ζεστά γεύματα ελληνικής και διεθνούς κουζίνας μαγειρεμένα με τα καλύτερα υλικά από έμπειρους μάγειρες. Τηλεφωνήστε για να μάθετε το μενού της ημέρας.

 

Διαβάστε ακόμα: Cova Astir Marina, η ιστορική pasticceria του Μιλάνου ήρθε στη Βουλιαγμένη. 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top