Το pop up κατάστημα TAF – Beans Ground Coffee βρίσκεται στις αναχωρήσεις στην πύλη Β του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Άρωμα καφέ έχουν πλέον οι αναχωρήσεις από την πύλη Β του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Το pop up κατάστημα TAF – Beans Ground Coffee της πρωτοποριακής Ελληνικής εταιρείας καφέ TAF του Γιάννη Ταλούμη βρίσκεται λίγα μέτρα πριν από την κλίμακα διακλάδωσης που ξεχωρίζει της πύλες αναχωρήσεων του επάνω και του κάτω ορόφου.

Μια αξιόπιστη λύση για τους βιαστικούς ταξιδιώτες.

Το TAF – Beans Ground Coffee  σας προτείνει τον καφέ που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας κατά τη διάρκεια της πτήσης σας (!).

Εκεί οι βιαστικοί ταξιδιώτες μπορούν καθ’ οδόν προς την πτήση τους να αγοράσουν εκλεκτό καφέ και χρήσιμα αξεσουάρ, είτε για να τα προσφέρουν ως δώρα, κυρίως όμως για να τα χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι προκειμένου να αναβαθμίσουν την επερχόμενη – και όλες τις επόμενες – ταξιδιωτική εμπειρία τους.

Στο νέο κατάστημα της TAF μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα χρειώδη για να απολαύσετε έναν καλό καφέ.

Πρόκειται για ένα κατάστημα λιανικής πώλησης, όπου ανάμεσα στα προϊόντα που προτείνει το TAF Beans Ground Coffee, ξεχωρίζουν αυτά με τα οποία θα μπορέσετε να φτιάξετε οι ίδιοι καφέ στη διάρκεια της πτήσης σας (!). Εννοείται πως εδώ θα βρείτε όλες τις σειρές καφέ της TAF.

Με την εγγύηση της TAF.

Το Steeped Coffee αποτελεί μια παγκόσμια καινοτομία που κυκλοφορεί στο δίκτυο της TAF.

Ξεκινάμε καταρχήν με τις καταπληκτικές μονοδοσικές μουσελίνες για καφέ φίλτρου χωρίς καφετιέρα. Το Steeped Coffee αποτελεί μια παγκόσμια καινοτομία που κυκλοφορεί στο δίκτυο της TAF σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία και φέρει το λογότυπό της. Μέσα σε ένα φακελάκι από κομποστοποιήσιμη ύλη βρίσκεται μια μουσελίνα, σαν αυτές που έχουν τα φακελάκια του τσαγιού, αλλά αρκετά πιο μεγάλη.

Ρωτήστε άφοβα τους ανθρώπους της TAF για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καφέ που σας ταιριάζει.

Η κάθε μουσελίνα περιέχει μισή ουγγιά καφέ, ο οποίος θα σας «επιτεθεί» με τα αρώματά του μόλις σχίσετε την αεροστεγή συσκευασία τραβώντας από το χάραγμα για εύκολο άνοιγμα.

Στη συνέχεια παρασκευάζετε τον καφέ όπως θα φτιάχνατε και το τσάι, προσθέτετε δηλαδή ζεστό νερό, αφήνετε για πολύ λίγη ώρα τη συσκευασία μέσα στην παρασκευή για να δυναμώσει λίγο, και την αφαιρείτε.

Ο χώρος έχει αξιοπρόσεκτη αισθητική.

Η κάθε συσκευασία είναι ιδανική για μια μεγάλη κούπα 250 ml ή δύο μικρότερα φλυτζάνια. Το ΤAF Steeped Coffee κυκλοφορεί σε τρεις επιλογές, διαβαθμισμένες ως προς την ένταση του καβουρδίσματος: Το Morning Blend light roast, το Mediterranean Blend medium roast και τέλος το Decaffeinated Blend Dark Roast, αν θέλετε να αποφύγετε την καφεΐνη.

Το ΤAF Steeped Coffee κυκλοφορεί σε τρεις επιλογές.

Τα δοκίμασα και τα τρία και είναι εξαιρετικά. Εφόσον ταξιδεύετε σε εταιρεία η οποία προσφέρει ζεστό ρόφημα, δε θα δυσκολευτείτε να εξασφαλίσετε το νερό. Ούτε χρειάζεται να σας υπενθυμίσουμε τη γεύση του αεροπλανήσιου καφέ και γιατί αξίζει να πάρετε μαζί σας τον Steeped Coffee της ΤAF.

Να μην ξεχνάμε και τον Iced Brew. Αξίζει να τον δοκιμάσετε.

Μια άλλη δυνατότητα είναι το 2 σε 1 καφετιέρα με έμβολο και ταξιδιωτικό θερμός, στο οποίο επίσης μπορείτε να βάλετε καφέ και νερό και να φτιάξετε το ποιοτικό σας ρόφημα το οποίο θα διατηρηθεί για αρκετή ώρα σε καλή θερμοκρασία χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να στάξει.

Κάθε ποικιλία της ΤAF είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Στα λίγα τετραγωνικά του TAF – Beans Ground Coffee θα βρείτε σχεδόν όλη την γκάμα από ποιοτικούς καφέδες της TAF.

Εδώ βέβαια δεν υπάρχει περιορισμός στην επιλογή καφέ. Στα λίγα τετραγωνικά του TΑF- Beans Ground Coffee θα βρείτε σχεδόν όλη την γκάμα από ποιοτικούς καφέδες της TAF. Το κατάστημα διαθέτει μηχανή για την άλεση και μπορεί να σας κόψει επί τόπου όποιον διαλέξετε.

Μπορείτε να προμηθευτείτε και τα καλαίσθητα φλιτζανάκια της TAF.

Να μην ξεχνάμε και τον Iced Brew, τις χάρες του οποίου σας έχουμε αναλύσει ήδη εκτεταμένα σε καλοκαιρινό άρθρο. Υπενθυμίζουμε απλώς ότι είναι παστεριωμένος, πωλείται εκτός ψυγείου και μπορείτε εύκολα να τον πάρετε μαζί σας. Ενδεχομένως μπορείτε να τον πιείτε σκέτο σε θερμοκρασία δωματίου εάν απολαμβάνετε μια πολύ ισχυρή γεύση, αλλά μπορείτε βέβαια και να τον αραιώσετε με λίγο κρύο νερό, παγάκια ή τόνικ. Θυμίζουμε ότι είναι και μεγάλη η ποσότητα του αναλογικά με την πυκνότητα, οπότε μπορείτε να μοιραστείτε το μπουκαλάκι.

O καφές Elida Geisha (Panama). Σταθερή αξία. Ειδικά για δώρο σας προτείνουμε το Taloumis Family Limited Reserve – Espresso Kit με 6 κορυφαίες επιλογές καφέ.

Όλα αυτά τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στη διάρκεια του ταξιδιού όσο και στον τελικό προορισμό και φυσικά είναι και πρωτότυπα δώρα. Ειδικά για δώρο σας προτείνουμε το Taloumis Family Limited Reserve – Espresso Kit με 6 κορυφαίες επιλογές καφέ: Elida Geisha (Panama), Sumava Kenya (Costa Rica), Tola Reserve (Ethiopia), Sumava Geisha (Costa Rica), Creativa Static Geisha (Panama) και Maguta CM Natural (Kenya). Εκτός από το σπουδαίο περιεχόμενο, πολύ χρήσιμο είναι και το καλοφτιαγμένο κουτί. Δώρο που διαρκεί.

Στο TAF – Beans Ground Coffee θα βρείτε ακόμα και ελληνικό καφέ περιωπής.

Στο TAF – Beans Ground Coffee θα βρείτε ακόμα τις συμβατές με μηχανή Nespresso κάψουλες της Cultivos, εκλεκτό ελληνικό καφέ της TAF (ακόμα δυστυχώς δεν έχει εφευρεθεί ταξιδιωτικό… μπρίκι), μια ποικιλία από δοχεία σχεδιασμένα για να συντηρούν με ασφάλεια τον καφέ σε ιδανικές συνθήκες κατά τη διάρκεια ενός μικρού ή μεγάλου ταξιδιού, και ακόμα αρωματικά και όμορφα πράγματα.

Ναι, και ελληνικός καφές. Και μάλιστα ποιοτικός.

Ζητήστε από τον υπεύθυνο του καταστήματος να σας κατατοπίσει και να μοιραστεί μαζί σας τις γνώσεις και τις προτάσεις του. Σίγουρα θα έχει να σας πει κάτι χρήσιμο.

Για τους μανιακούς του καφέ.

Τώρα αν είστε πραγματικά μανιακός του καφέ και τον θέλετε διαρκώς φρεσκοαλεσμένο, μπορείτε να αγοράσετε και… ταξιδιωτικό μύλο. Ειδικά για εξορμήσεις στο εξοχικό σας, αν πηγαίνετε εκεί τακτικά με αεροπλάνο, είναι ιδανικό. Ενώ είναι και πολύ όμορφο σχεδιαστικά, ένα αντικείμενο ντιζάιν.

 

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμάσαμε τους νέους καφέδες Taloumis Family Limited Reserve της Taf.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top