Μετά το Μονακό, το Μεξικό, τη Βουδαπέστη, το Ντουμπάι, τις Κάννες και το Χονγκ-Κόνγκ, επόμενος σταθμός για το διάσημο εστιατόριο είναι η Μύκονος.

Ήταν το 2005 όταν ο γνωστός επιχειρηματίας Riccardo Giraudi και CEO του Giraudi Group, που ειδικεύεται στις εισαγωγές/εξαγωγές κρέατος, αποφάσισε να πάει την οικογενειακή επιχείρηση ένα βήμα παραπέρα. Το εγχείρημά του; Η δημιουργία του Beefbar on the Coast στο Μονακό, ένα καινοτόμο εστιατόριο το οποίο είχε ως στόχο να προσφέρει τις καλύτερες κοπές βοδινού κρέατος που προέρχονται από όλο τον κόσμο και μαγειρεύονται με ιδιαίτερο τρόπο.

Σύντομα το Beefbar on the Coast απέκτησε όχι μόνο φήμη, αλλά και «αδερφάκια» σε διάφορες γωνιές σε όλο τον πλανήτη: Μεξικό, Βουδαπέστη, Ντουμπάι, Κάννες και Χονγκ-Κόνγκ, με το τελευταίο μάλιστα να τιμάται το 2017 με ένα αστέρι Michelin.

Το Beefbar on the Coast ειδικεύεται -διεθνώς- στο κρέας, ειδικά στο βοδινό από μεγάλα ζώα.

Και τώρα ήρθε η σειρά της Μυκόνου να υποδεχθεί το δικό της Beefbar on the Coast, καθώς το διάσημο εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη κοντά στη Χώρα.

Πιάτα που τραβάνε την προσοχή είναι η «Ελληνική ταλιάτα» από rib eye με ντομάτα και ξινομυζήθρα, ή ο «μουσακάς» από Wagyu.

Το μενού έχει επιμεληθεί η ομάδα του Beefbar on the Coast, θέλοντας να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στον κόσμο της κρεατοφαγίας. Οι δημιουργίες του έχουν ως βάση τις ελληνικές-μεσογειακές γεύσεις με επιρροές και από «γειτονικά» νησιά. Η ραχοκοκαλιά είναι βέβαια η «παράδοση» που έχει το Beefbar στις καλύτερες κοπές βόειου κρέατος, ακόμα και του εξεζητημένου Ιαπωνικό βοδινού Kobe με το λαχταριστό ενδομυικό λίπος αλλά και κρέατα Κυκλαδικής προέλευσης. Πιάτα που τραβάνε την προσοχή είναι η «Ελληνική ταλιάτα» από rib eye με ντομάτα και ξινομυζήθρα, ο «μουσακάς» από Wagyu ή ο «γύρος» από Kobe, σίγουρα ο πιο χλιδάτος γύρος του κόσμου.

Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη κοντά στη Χώρα, με πανέμορφη θέα.

Κερασάκι στην τούρτα; Το ενημερωμένο bar που δεσπόζει στο χώρο με signature cocktails. Το Beefbar on the Coast λειτουργεί από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.

//Περισσότερες πληροφορίες για το μυκονιάτικο Beefbar on the Coast θα βρείτε εδώ.

Το Ιαπωνικό βοδινό Kobe με το λαχταριστό ενδομυϊκό λίπος στα ψυγεία του Beefbar στο Μονακό.

 

Διαβάστε ακόμα: Ο Δημήτρης Λίτινας προτείνει τα ιδανικά κρασιά για 5 κορυφαία τυριά

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top