Μια μπύρα καταλαβαίνεις ότι είναι καλή όταν την πίνεις. Μια μπύρα ΜΑΜΟΣ, όμως, την καταλαβαίνεις όταν την πίνεις και όταν την… ακούς. Η σειρά podcast «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακής Ραδιοφωνίας»  βγήκε ξανά στον αέρα από χθες, 14 Σεπτεμβρίου.

Το Podcast της μπύρας ΜΑΜΟΣ που ξεκίνησε πέρυσι το φθινόπωρο, εμπνευσμένο και αφιερωμένο, στο πάθος ανθρώπων από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, επανέρχεται. Φέτος, συστήνει νέα πρόσωπα που έκαναν το μεράκι τους, κομμάτι της ζωής τους. «Κυνηγώντας το πάθος τους» οι καλεσμένοι του φετινού Podcast, μας μιλούν για το κατόρθωμά τους, να ακολουθήσουν τα θέλω τους παθιασμένα και να δημιουργήσουν brands που στο DNA τους βρίσκουμε την αγάπη για δημιουργία.

Η νέα σειρά podcast «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» συνδέεται με τον Πέτρο Μάμο. Έναν άνθρωπο που ακολούθησε με πάθος την αγάπη του για την τέχνη της ζυθοποιίας.

Μέσα από τα φετινά Podcasts των 4 επεισοδίων, γνωρίζουμε την εμπνευσμένη και μετρ στα ψηφιακά κεντήματα Postfolk (Μαρία – Όλγα Βλάχου), την δημιουργό κομψών και λεπτεπίλεπτων κοσμημάτων, Kakuru (Ελίνα Κακούρου) , τη γεμάτη φαντασία και χιούμορ Ode to Socks (Ξένια Βανικίωτη), και τέλος τον μοναδικό Tind, όπου μαζί με την ομάδα του, δημιουργούν κάτι το διαφορετικό και πρωτότυπο στη τέχνη της μεταξοτυπίας. Όλες αυτές οι ξεχωριστές προσωπικότητες εκμυστηρεύονται με την συντροφιά μίας παγωμένης μπύρας ΜΑΜΟΣ, τις σκέψεις τους, το μεράκι τους, τα διλήμματα που συνάντησαν στην πορεία της ζωής τους και ολοκληρώνουν την συζήτηση με το πώς τελικά έφτασαν στο σημείο να κάνουν το πάθος τους επάγγελμα.

Αυτά τα podcast μας επαναφέρουν στο μυαλό την ιστορία του Πέτρου Μάμου που αφιέρωσε τη ζωή του στην τέχνη της ζυθοποιίας.

Φυσικά, σε αυτή την διαδρομή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παρουσιαστές της «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακής Ραδιοφωνίας» που δεν είναι άλλοι από τους Λάμπρο Φισφή και Διονύση Ατζαράκη. Σκοπός και των δύο, με όπλο το χιούμορ, είναι να δημιουργούν ένα κλίμα οικειότητας μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων.

Η νέα σειρά podcast «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» συνδέεται με τον δημιουργό της μπύρας, τον Πέτρο Μάμο. Έναν άνθρωπο που ακολούθησε με πάθος την αγάπη του για την τέχνη της ζυθοποιίας. Κάπως έτσι και οι φετινοί καλεσμένοι αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον καθένα από εμάς, με την έννοια ότι κυνηγούν το όραμα τους, ανταποκρίνονται σε προκλήσεις, έχουν διλήμματα, αλλά μένουν πάντα προσηλωμένοι στους στόχους τους. Οπότε, καλή ακρόαση και εις υγείαν…

 

Διαβάστε ακόμα: Iστορίες με πάθη και λάθη στη Διαδικτυακή Ραδιοφωνία της Mamos.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top