Το Bloody Mary, από τον Βασίλη Κυρίτση*

Οι πιο δημιουργικοί mixologists υπογράφουν αποκλειστικά τα πιο διαχρονικά ανδρικά cocktails.

 

IMK38205

 

Υλικά:

60ml Vodka

20ml Φρέσκο χυμό λεμονιού

10ml Σιρόπι μελιού

10ml Picon Aperitif

5ml Worcestershire sauce

2 φύλλα βασιλικού

2 σταγόνες bitters κάρδαμου

90ml χυμός ντομάτας

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι- πιπέρι

2 dash Tabasco

 

Εκτέλεση:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα ψηλό και φαρδύ γυάλινο ποτήρι μαζί με μπόλικο πάγο και αναδεύουμε μεθοδικά μέχρι το μείγμα να παγώσει. Τελειώνουμε, γαρνίροντας με μια φετούλα αγγουριού και ένα ντοματάκι.

 

Tip: 
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την Vodka με άλλα spirits της αρεσκείας μας, όπως Gin, Tequila ή Rum.

IMK38294

* Bartender του μπαρ The Gin Joint, πλατεία Καρύτση, τηλ. 210 3218646

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τις Taf εμπειρίες του. Υπογραμμίζει, δε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη χώρα μας ως προς την κουλτούρα του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σαλάτα Niçoise, βοδινό chateubriand και moelleux au chocolat. Το πολύβουο τρίστρατο της Δεξαμενής στο Κολωνάκι φιλοξενεί στο πρώην Mohnblumchen ένα μαγαζί με παριζιάνικη αύρα και πολυτέλεια "rive droite". Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close