Bulleit Coco Milk Punch Hot_2-890Υλικά

250 ml Bulleit bourbon whiskey
250 ml κρέμα καρύδας
250 ml γάλα
80 ml σπιτικό σιρόπι κάσιους
8 dash Abbots bitters
1 stick βανίλια
2 stick κανέλα.

Παρασκευή

Για το σιρόπι κάσιους

Σε ένα τηγάνι καβουρδίζουμε 100 γρ. κάσιους και τα αφήνουμε για 3 ώρες μέσα σε 500 ml καυτό νερό μαζί με ένα ψιλοκομμένο στικ βανίλιας. Σε ένα μπλέντερ, βάζουμε τα κάσιους με το νερό και διαλύουμε με 450 γρ. ζάχαρη. Χτυπάμε δυνατά να διαλυθούν τα κάσιους και ύστερα σουρώνουμε πολύ καλά.

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το γάλα και την κρέμα καρύδας μαζί με το σιρόπι από κάσιους, τη βανίλια και την κανέλα για 10 λεπτά. Το βγάζουμε από τη φωτιά και, στη συνέχεια, ενσωματώνουμε το Bulleit Bourbon whiskey. Ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με τριμμένο μοσχοκάρυδο.

Tip

Κύριοι, σοβαρά τώρα. Τι θέλουμε στις γιορτές; Να γίνουμε η ψυχή της παρέας. Γι’ αυτό αξίζει να επιλέξετε τα World Class Spirits και όχι ένα οποιοδήποτε ποτό για τα γιορτινά κοκτέιλ σας. Είναι τα κορυφαία premium και εκλεπτυσμένα spirit στον κόσμο. Κάντε το ανενδοίαστα.

Bulleit Coco Milk Punch Hot by Manolis Lykiardopoulos-1190

Μανώλης Λυκιαρδόπουλος: Ο Έλληνας bartender που έφτασε στην εξάδα του παγκόσμιου τελικού του World Class.

 

Διαβάστε ακόμα: Διάσημοι Έλληνες σε επιλέγουν τα Top 12 + 1 ζαχαροπλαστεία για τις γιορτές!

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top