Αριστερά: Η ταλαντούχα χορεύτρια και χορογράφος Ίριδα Παπουτσή. Δεξιά: Ο Brand Ambassador του Campari, ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας,

Για το Campari και την επιδραστικότητά του ως ποτό, ως διάθεση και ως μέρος της ποπ κουλτούρας μπορούν να γραφτούν ολόκληρες πραγματείες. Ας μην ξεχνάμε πως έλκει την καταγωγή του από το 1860. Από εκείνη την ημερομηνία γεννήθηκε η συνταγή του, καίτοι παραμένει μυστική.

Το καλά κρυμμένο μυστικό έχει μείνει στη Νοβάρα της Ιταλίας. Η γεύση του, πάντως, παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων. Μαζί με το μεθυστικό κόκκινο χρώμα του, κι το γλυκόπικρο άρωμά του.

Το Campari είναι αναπόσπαστο συστατικό πολλών αγαπημένων cocktails, με πιο διάσημο το Negroni.

Είναι ένα ποτό εξαιρετικά ευέλικτο και πρόσφορο σε αναμίξεις, αναπόσπαστο συστατικό πολλών αγαπημένων cocktails, με πιο διάσημο το Negroni. Φυσικά, δεν πρέπει να λησμονούμε το δροσιστικό και ελαφρύ σε θερμίδες και αλκοολικούς βαθμούς, Campari με σόδα ή το διαχρονικό κοκτέιλ Americano.

Η φλόγα του Campari είναι διαρκώς αναμμένη και βοηθάει τους ανθρώπους να δημιουργούν το δικό τους Red Passion. Aυτό το «Κόκκινο Πάθος» είναι μια πρόταση που αφορά πρωτίστως εμάς τους ίδιους.

Αριστερά: ο καταξιωμένος Chef & Chef Ambassador του Campari Ανδρέας Λαγός. Δεξιά: Η ξεχωριστή Bartender Μαίρη Ταλαιπώρου.

Γι’ αυτό και έξι έλληνες καλλιτέχνες και δημιουργοί από διαφορετικούς χώρους, συμμετέχουν στη φετινή καμπάνια του Campari και μοιράζονται το πάθος τους για δημιουργία μέσα από -αντίστοιχα- έξι Masterclasses γεμάτα έμπνευση.

Οι πρωταγωνιστές θα μοιραστούν με το κοινό την ιστορία της δικής τους ξεχωριστής διαδρομής μέσα από έξι μοναδικά online Campari Masterclasses.

Τα Campari Masterclasses, προτρέπουν το κοινό να ανακαλύψει, να ζωντανέψει και να ακολουθήσει το δικό του Red Passion. Άρα, τα στοιχεία της δημιουργικότητας και του πάθος σε κάθε μορφή είναι ενεργά έτσι ώστε να κινητοποιήσουν καθένα μας.

Οι πρωταγωνιστές θα μοιραστούν με το κοινό την ιστορία της δικής τους ξεχωριστής διαδρομής μέσα από έξι μοναδικά online Campari Masterclasses.

Στο video της νέας καμπάνιας, ο Brand Ambassador του Campari, Αποστόλης Τότσικας, ανοίγει την αυλαία της σκηνής της ξεχωριστής Campari παρέας με το απολαυστικό aperitivo Campari Tonic, παρουσιάζοντας μας τον καταξιωμένο Chef & Chef Ambassador του Campari Ανδρέα Λαγό, τη μοναδική Bartender Μαίρη Ταλαιπώρου, την ταλαντούχα χορεύτρια και χορογράφο Ίριδα Παπουτσή, τον χαρισματικό μουσικό και ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου, που υπογράφει και τη μουσική σύνθεση του video και τον ανατρεπτικό φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο.

Αριστερά: ο χαρισματικός μουσικός και ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου. Δεξιά: ο ανατρεπτικός φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος.

Μέσα από τις δικές τους ιστορίες, οι έξι πρωταγωνιστές καλούν το κοινό να ακολουθήσει το δικό του πάθος και να ανακαλύψει τον δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα, το αγαπημένο ιταλικό aperitivo θα πραγματοποιήσει έξι online Campari Masterclasses, ένα με τον κάθε δημιουργό, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Masterclass που επιθυμεί, δηλώνοντας συμμετοχή μέσω της σελίδας Camparipassion.gr του Campari έως τις 6 Μαΐου.

Οι συμμετέχοντες θα προκύψουν μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τον αγαπημένο τους δημιουργό, να ακούσουν, να ρωτήσουν και να μάθουν όλα τα μυστικά της επιτυχίας ανθρώπων που ακολουθούν και αγκαλιάζουν το πάθος τους κάνοντάς το επάγγελμα.

 

Διαβάστε ακόμα: Η συνταγή για τo πιο μεστό Negroni, από τον Χρήστο Χουσέα.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top