Τα «ροφήματα με γάλα», κοινώς cappuccino και flat white, είναι από τα δυνατά της στοιχεία, μιας και τα φλιτζάνια της είναι ισορροπημένα χωρίς το γάλα να καλύπτει τον καφέ.

Δύο γουλιές και δύο μπουκιές

Κάθε φορά που επισκέπτομαι την Τάνια και τον Νίκο αισθάνομαι σαν να πηγαίνω επίσκεψη σε φιλικό σπίτι και όχι σε μια καφετέρια. Φυσικά η «κρητική» τους φιλοξενία δεν είναι μόνος ο λόγος που το Δυο γουλιές -όπως το αποκαλούμε οι περισσότεροι- έχει κερδίσει την προτίμηση μας. Η Τάνια πάντα ψάχνει να βρει και να προσφέρει το «τέλειο» φλιτζάνι και δεν σερβίρει αν δεν της αρέσει το αποτέλεσμα.

Ένα πράγμα που αρέσει στον Βασίλη Δημαρά στο Δύο γουλιές και δύο μπουκιές είναι που η Τάνια πάντα ψάχνει να βρει και να προσφέρει το «τέλειο» φλιτζάνι καφέ.

Τα «ροφήματα με γάλα», κοινώς cappuccino και flat white, είναι από τα δυνατά της στοιχεία, μιας και τα φλιτζάνια της είναι ισορροπημένα χωρίς το γάλα να καλύπτει τον καφέ. Έτσι η Αιθιοπία (χρησιμοποιεί καφέ από την Taf) που σερβίρουν κρατά τα γευστικά της χαρακτηριστικά (μούρα, μπανάνα, σοκολάτα γάλακτος) και δένουν με όμορφο τρόπο με το γάλα, δίνοντας ένα γλυκό αποτέλεσμα με μέτριες οξύτητες.

⇒ Δραγατσανίου 8, Αθήνα, τηλ. 2103473444

 

Στην επόμενη σελίδα: Οι «λατινοαμερικάνικοι» καφέδες του Kudu The Workshop.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top