Τρία ξεχωριστά blends για αυθεντική απόλαυση Cultivos στο σπίτι ή στο γραφείο.

Aν έχετε πιει ήδη καφέ από τα Cultivos δεν θα χρειαστεί να πειστείτε. Αν πάλι δεν έχετε περάσει το κατώφλι σε κάποιο από τα καταστήματα Cultivos που εξαπλώνονται σε όλη την Αττική (και όχι μόνο), τότε εκκρεμεί να ανακαλύψετε την εμπειρία αυθεντικού καφέ που προσφέρουν.

Τι γίνεται, όμως, τις ώρες που δεν είμαστε στο δρόμο για να επισκεφθούμε το πιο κοντινό μας Cultivos, να επιλέξουμε την αγαπημένη μας ποικιλία και να πάρουμε έναν καφέ on the go; Όταν είμαστε στο σπίτι ή στο γραφείο και θέλουμε να πιούμε έναν καφέ που ακολουθεί τα στάνταρ ποιότητας που λαμβάνει κανείς από τους επαγγελματίες baristi των Cultivos;

Οι ειδικά διαμορφωμένες κάψουλες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso.

Πλέον, υπάρχει λύση. Το νέο προϊόν Cultivos, που δημιουργήθηκε με απόλυτο σεβασμό τόσο στον καφέ, όσο και στη φύση, είναι οι βιοδιασπώμενες κάψουλες, προϊόν υψηλής τεχνογνωσίας και υπομονής.

Η κάψουλα των Cultivos είναι κατασκευασμένη από οργανικά υλικά και είναι απαλλαγμένη από Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς.

Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει για την επιλογή σας.

Ενα από τα κύρια χαρακτηριστικά των Cultivos είναι η οικολογική συνείδηση που διέπει το brand. Το ίδιο ισχύει και για τις εν λόγω κάψουλες, καθώς είναι κατάλληλες για κομποστοποίηση. Μέσω της βιομηχανικής κομποστοποίησης, οι κάψουλες των Cultivos μπορούν μετά τη χρήση τους να τοποθετηθούν και στους ειδικούς καφέ κάδους και από εκεί, να ακολουθήσουν τη διαδικασία κατά την οποία η οργανική ύλη τους, θα αποδομηθεί και θα μετατραπεί σε μια νέα ουσία, πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία για το έδαφος και για το οικοσύστημα.

Η κάψουλα των Cultivos είναι κατασκευασμένη από οργανικά υλικά και είναι απαλλαγμένη από Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (Γ.Τ.Ο.). Δεν περιέχει Διφαινόλη-Α, ούτε αλουμίνο. Διαθέτει φράγμα οξυγόνου, μια καινοτόμο τεχνολογία που προστατεύει το περιεχόμενό της. Το καπάκι έχει δημιουργηθεί από  χαρτί υψηλής ανθεκτικότητας που διασφαλίζει το περιεχόμενο της κάψουλας και εγγυάται την πλούσια κρέμα στον καθημερινό μας καφέ – ενώ το σώμα της κάψουλας έχει κατασκευαστεί από οργανικά παράγωγα και συγκεκριμένα, από ζαχαροκάλαμο.

Οι 3 σειρές καφέ που διατίθενται σε κάψουλες είναι το Cultivos Blend, ο Single Estate Yirgacheffe To-La και ο ντεκαφεϊνέ.

Οι 3 σειρές καφέ που διατίθενται σε κάψουλες είναι το Cultivos Blend, ο Single Estate Yirgacheffe To-La και ο ντεκαφεϊνέ. Και οι τρεις ενισχύουν την αξία που δίνει η εταιρία στις βιοδιασπώμενες κάψουλες Cultivos, ακολουθώντας πρότυπα υψηλής ποιότητας καφέ και επιλέγοντας κόκκους από εγκεκριμένες φάρμες που φημίζονται για την ποιότητα και την αξία τους, σε έναν ενάρετο κύκλο χωρίς αρνητικές συνέπειες σε τρίτους.

Στο τέλος μένει σ΄εμάς μια πλούσια και αυθεντική γεύση καφέ, ενώ το αποτύπωμα στη φύση θα είναι μηδενικό. Έτσι αποκτήσαμε και μια ακόμη εναλλακτική λύση για να απολαμβάνουμε τον αγαπημένο μας καφέ σε οικιακές μηχανές Nespresso ή αντίστοιχης τεχνολογίας.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top