Ο Bjorn Swanson έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικά από τα πιο κορυφαία εστιατόρια του Βερολίνου, έχει εξασκήσει τις μαγειρικές δεξιότητες του σε διάσημους χώρους όπως το πολυτελές εστιατόριο Altes Zollhaus στο Κρόιτσμπεργκ του Βερολίνου ενώ έχει κερδίσει και ένα αστέρι Michelin.

Bjorn Swanson: Φρέσκα υλικά από τοπικούς παραγωγούς

Ο Bjorn Swanson γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βερολίνο και αφού εργάστηκε στο Μόναχο, τη Δρέσδη και πιο πρόσφατα στο Gutshaus Stolpe του Relais & Châteaux, αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στη βάση του για να δημιουργήσει το καλοκαίρι του 2017 το δικό του εστιατόριο με ονομασία GOLVET. Η αξιοσημείωτη πορεία του έως σήμερα αποδεικνύεται σε κάθε πιάτο που επιμελείται. Ο Bjorn Swanson έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικά από τα πιο κορυφαία εστιατόρια του Βερολίνου, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών Facil (2 αστέρια Michelin) και Frischers Fritz (2 αστέρια Michelin), έχει εξασκήσει τις μαγειρικές δεξιότητες του σε διάσημους χώρους όπως το πολυτελές εστιατόριο Altes Zollhaus στο Κρόιτσμπεργκ του Βερολίνου ενώ έχει κερδίσει και ένα αστέρι Michelin. Στα πιάτα του αποδίδει μεγάλη σημασία τόσο στη χρήση φρέσκων συστατικών όσο και στην προμήθεια τους από τοπικούς παραγωγούς, ενώ αν κάτι αξίζει να αναφερθεί είναι οι σύγχρονες τάσεις που λαμβάνει σοβαρά υπόψη και που εφαρμόζει στη σκανδιναβική κουζίνα του την οποία συνδυάζει με ασιατικές επιρροές.

 

Στην επόμενη σελίδα: Paulo Airaudo, πιάτα γεμάτα αναμνήσεις.

1 2 3 4 5 6 7 8

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top