ChocAst_139

Το ετήσιο παιχνίδι με τη σοκολάτα επιστρέφει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο “AstirChocolating”.

Το πάθος μου για τη σοκολάτα είναι ένα από τα λίγα πράγματα που όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο πολύ μεγαλώνει. Πάντα ζήλευα τον Τζόνι Ντεπ και το εργοστάσιο σοκολάτας του, γιατί ήθελα να ζήσω και εγώ κάτι ανάλογο. Να περάσω μια μέρα βουτηγμένος στη σοκολάτα. Και φαίνεται ότι οι καλοί θεοί εισάκουσαν τις δεήσεις και τις προσευχές μου και θα μου χαρίσουν όχι μία μέρα, αλλά δύο ολόκληρα Σαββατοκύριακα για να εκπληρώσω αυτόν μου τον πόθο.

Ο λόγος για το «AstirChocolating», το οποίο επιστρέφει ακόμα μια χρονιά για το καθιερωμένο του ραντεβού στον Αστέρα Βουλιαγμένης, με αφετηρία την ημέρα του Αγίου Βαεντίνου. Ο executive pastry chef Φραντζέσκος Σώζος και οι συνεργάτες του στήνουν το πιο σοκολατένιο σκηνικό της πόλης: Σιντριβάνια και σοκολατένια σπίτια, μπουφές γεμάτος δημιουργίες με σοκολάτα Valhrona, σοκολατένια ροφήματα από την TUSSO chocolate, ποτά και κοκτέιλ με βασικό συστατικά τη σοκολάτα, αλλά και συνδυασμοί με σοκολάτα και κρασί είναι μερικές από τις πολλές εκπλήξεις.

ChocAst_031

Μικρές γλυκές δημιουργίες με σοκολάτα Valhrona.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι «AstirChocolating» φέτος ξεκινά του Αγίου Βαλεντίνου, την ημέρα των ερωτευμένων. Τι καλύτερη ευκαιρία, για να συνδυάσει κάποιος ένα όμορφο ρομαντικό δείπνο στο πιο ειδυλλιακό μέρος της Αττικής, με φόντο σοκολατένιο overdose.

To «AstirChocolating» φέτος ξεκινά του Αγίου Βαλεντίνου, την ημέρα δηλαδή, που η σοκολάτα έχει την τιμητική της.Ό,τι πρέπει για ένα όμορφο ρομαντικό δείπνο στο πιο ειδυλλιακό μέρος της Αττικής.

Στο εστιατόριο «Alia Brasserie», ο executive chef Στράτος Καλαθάκης έχει σχεδιάσει ένα ειδικό menu για την ξεχωριστή μέρα: creamy cappuccino με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφας, που σερβίρεται με αλμυρό προφιτερόλ και παρφέ αστακού, καπνιστό Black Cod με κρούστα από αβγοτάραχο, σαλάτα από κινόα και φύτρες παντζαριού με σάλτσα από νεράντζι και μελισσόχορτο, μοσχαρίσια entrecote Surf and Turf, σερβιρισμένη με πατάτα rosti αρτυμένη με μυρωδικά και άσπρη και μαύρη σος.

Και αντί επιδορπίου, επιβάλλεται ένα (ακόμα) πέρασμα από το «AstirChocolating».

ChocAst_

Ετοιμάζοντας ένα από τα δελεαστικά κοκτέιλ με σοκολάτα.

 

//Το “AstirChocolating” διοργανώνεται στις 14-15 και 21-22 Φεβρουαρίου στο χώρο του εστιατόριου «Grill Room» στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, με τιμή εισόδου €15 το άτομο και €8 για τα παιδιά από 5 έως 12 ετών. Οι ώρες για τους επισκέπτες είναι Σάββατο 12.00-00.00 και Κυριακή 12.00-10.00.

 

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 καλύτερα στέκια στην Αθήνα για αυθεντική, ζεστή σοκολάτα. 

Choc

Ο θαυματουργός καρπός που ακούει στο όνομα κακάο σε πρώτο πλάνο.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top