Ο CLR CFF μοιάζει με νερό, αλλά έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός καφέ, όπως δυνατή γεύση και έντονο άρωμα.

Για τους περισσότερους ανθρώπους ο καφές είναι μια καθημερινή ιεροτελεστία, έστω και για διαφορετικούς λόγους. Κάποιοι τον έχουν ανάγκη για να πάρουν ενέργεια το πρωί, άλλοι επειδή λατρεύουν τη γεύση τους, ενώ για τους πιο έμπειρους ο καφές αποτελεί μια μικρή στιγμή απόλαυσης.

Για τα αδέρφια David and Adam Nagy, όμως, ο καφές είναι πάθος. Όπως λένε και οι ίδιοι είναι λάτρεις του ροφήματος, όμως πάντα αντιμετώπιζαν ένα πρόβλημα: τους λεκέδες που αφήνει στα δόντια. «Ψάξαμε να βρούμε διάφορες λύσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας είδος καφέ» είπε ο David Nagy στην Evening Standard. Και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ο πιο περίεργος καφές που έχουμε δει.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, ο CLR CFF έχει δημιουργηθεί από υψηλής ποιότητας κόκκους Arabica που έχουν επεξεργαστεί με πρωτότυπους μεθόδους, ενώ δεν διαθέτει συντηρητικές χημικές ουσίες.

Ο CLR CFF (δηλαδή clear coffee) είναι ο πρώτος διάφανος καφές της αγοράς. Τόσο διάφανος, που με μια πρώτη ματιά θυμίζει νερό. Ωστόσο τα αδέρφια Nagy επιμένουν ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά του καφέ, άρωμα και γεύση, εκτός από το χρώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο CLR CFF έχει δημιουργηθεί από υψηλής ποιότητας κόκκους Arabica που έχουν επεξεργαστεί με πρωτότυπους μεθόδους, ενώ δεν διαθέτει συντηρητικές χημικές ουσίες. Το προϊόν των αδερφών Nagy είδη πωλείται σε επιλεγμένα σημεία στην Αγγλία, ενώ όποιος θέλει μπορεί να παραγγείλει και από το site τους.

 

Διαβάστε ακόμα: Δύο λεπτά άρωμα καφέ – Το βίντεο του εναρκτήριου ARTISANS event

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top