Ρίξε στο γυαλί Pinot Grigio (ή μήμως Ασύρτικο;). Το ζητούμενο στο Cocco Mykonos είναι οι ιταλικές γεύσεις με κυκλαδίτικη αύρα.

Πάνω στο κύμα πολλά μπορούν να συμβούν. Πάνω στο κύμα του μυκονιάτικου καλοκαιριού μπορούν να συμβούν πολύ ωραία πράγματα. Είναι, άλλωστε, το νησί που εκπέμπει πηγαία χαρά, παρά τους βιασμούς που έχει υποστεί. Κάτι ξέρουν από στυλ, χαρά και εξυπηρέτηση οι δημιουργοί του ξενοδοχείου Belvedere.

Έτσι αναδύθηκε φέτος το νέο ιταλικό bistro της ομάδας του ξενοδοχείου Belvedere. Και, ναι, είναι πάνω στο κύμα. Το Cocco Mykonos, όπως είναι το όνομά του, μπορεί να σου δίνει την αίσθηση ενός μίνι εστιατορίου στη Μικρή Βενετία, ωστόσο οι δυνατότητες του είναι υπέρτερες του μεγέθους του.

Κι αυτό διότι μοιάζει να συγκερνά την παράδοση των κλασικών μυκονιάτικων ιταλικών όπως του Sale&Peppe με την ενέργεια του ιστορικού Caprice και την κομψότητα μιας Katrin. Και όλα αυτά σε έναν χώρο που καταφέρνει να παντρέψει το αστικό με το νησιώτικο στυλ.

Ο χώρος φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού studio Concept Boarding.

Μυκονιάτικο μπλοκμπάστερ; Μοιάζει να συγκερνά την παράδοση των κλασικών μυκονιάτικων Ιταλικών όπως του Sale&Peppe με την ενέργεια του ιστορικού Caprice και την κομψότητα μιας Katrin.

Άλλοτε σπίτι του θρυλικού Caprice, η αίγλη του παρελθόντος αναδύεται από κάθε γωνιά του ιστορικού αυτού κτιρίου. To Cocco Mykonos παίρνει, φυσικά, ορμή από αυτό το παρελθόν φιλοδοξώντας να δημιουργήσει το δικό του σοφιστικέ παρόν.

Στο τέλος μιας απογευματινής βόλτας ή στην αρχή μιας νύχτας που προοιωνίζεται ξέφρενη, μια στάση στα μπλε παραθαλάσσια τραπεζάκια του θα σας προσφέρει κάμποσες ιταλομυκονιάτικες νότες. Διότι αυτό είναι το ζητούμενο στο Cocco Mykonos: οι ιταλικές γεύσεις με κυκλαδίτικη αύρα.

Τρώγοντας με γαλανόλευκη θέα.

Καλοδιαλεγμένα κρεατικά και ψαρικά και δροσερές σαλάτες αποτελούν βασικές επιλογές.

Το μενού προσφέρει μικρά πιάτα για να συνοδεύσετε το ποτό σας, ενώ καλοδιαλεγμένα κρεατικά και ψαρικά, δροσερές σαλάτες, ανάλαφρες πίτσες και ζυμαρικά σε αυθεντικές ιταλικές εκτελέσεις αποτελούν επιλογές για ένα πιο ολοκληρωμένο δείπνο.

Στόχος των δημιουργών του Cocco Mykonos είναι να δημιουργήσουν ένα οικείο περιβάλλον.

Ο χώρος φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού studio Concept Boarding. Οι απαλές καμπύλες των επίπλων, τα τραπεζομάντιλα και το tableside service έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν ένα οικείο περιβάλλον, από το οποίο, όμως, όλο και κάποια έκπληξη θα προκύψει.

To μπαρ μοιάζει να είναι λαξευμένο στον τοίχο.

Ο χώρος της εστίασης απλώνεται σε πολλούς διαφορετικούς χώρους και επίπεδα, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στη θάλασσα μέσα από πόρτες και παράθυρα.

Πρώτη έκπληξη είναι το μπαρ που μοιάζει να είναι λαξευμένο στον τοίχο και το οποίο προσφέρει signature cocktails και εκλεκτά κρασιά, ενώ ο χώρος της εστίασης απλώνεται σε πολλούς διαφορετικούς χώρους και επίπεδα, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στη θάλασσα μέσα από πόρτες και παράθυρα.

Σε ένσ από τα πιο κομψά σημεία του αρχιπελάγους.

Το γευστικό σύμπαν του Cocco ολοκληρώνει ένας κατάλογος με καλοκαιρινά επιδόρπια, ντιτζεστίφ και μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από πούρα. Κι όλα αυτά με το βλέμμα να τρέχει προς το ηλιοβασίλεμα που εκείνη τη στιγμή θα τρεμολάμπει.

 

//Για τηλεφωνικές κρατήσεις επικοινωνήστε στο +30 22890 22458. Για online κρατήσεις επισκεφτείτε το coccomykonos.com.

 

Διαβάστε ακόμα: Ftelia Pacha Mykonos. Το πάρτι ξεκινά εδώ.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top