Το COYA Mykonos ανοίγει στις 26 Μαΐου.

Μυκονιάτικος αέρας, λατινοαμερικάνικη κουζίνα, διακόσμηση που παραπέμπει σε στοιχεία από την αυτοκρατορία των Ίνκας με επιρροές από την νεότερη περουβιανή κουλτούρα, μουσική με ήχους electronica με latin επιρροές, afro house και downtempo σε μοναδικά DJ sets, και φυσικά signature cocktails. Αυτός είναι, εν ολίγοις, ο κόσμος του COYA Mykonos.

Τί θα λέγατε για ένα Bellini με παγωμένη Cristal του Louis Roederer, ή Armand de Brignac;.

Μετά την περυσινή χρονιά, το COYA Mykonos ανοίγει επίσημα ξανά τις πόρτες του την Τέταρτη 26 Μαΐου στα Ματογιάννια. Η διάθεση είναι ωσαύτως κυκλαδίτικη και  λατινοαμερικάνικη και μας περιμένει να την γνωρίσουμε στο υπαίθριο εστιατόριο και στα δύο Pisco Bar & Lounges.

Το COYA Mykonos συστήθηκε για πρώτη φορά στο νησί των Ανέμων το καλοκαίρι του 2020.

Σήμα κατατεθέν του μαγαζιού είναι η αυλή του όπου η αιγαιοπελαγίτικη δροσιά θα προσπαθήσει να ενωθεί με τα έντονα λατινοαμερικάνικα στοιχεία που αποτελούν τη φετινή θεματική. Επιπλα-αντίκες απευθείας από το Περού, ολοκληρώνουν το σκηνικό.

To ανοιχτό εστιατόριο μας προσκαλεί να γευτούμε τα πιάτα του COYA όπως το εκλεκτό σασίμι.

Το COYA Mykonos συστήθηκε για πρώτη φορά στο νησί των Ανέμων το καλοκαίρι του 2020. Φέτος το καλοκαίρι, η Μύκονος ντύνεται -τί άλλο;- στα λευκά, και υποδέχεται για πρώτη φορά το δημοφιλές La Noche Blanca (λευκή νύχτα), το θεματικό ετήσιο party που διοργανώνει παγκοσμίως ο όμιλος COYA, σε όλα τα εστιατόρια του Ομίλου.

Resident DJs θα «ντύσουν» μουσικά τις βραδιές μας.

Αποκλειστικά για εκείνη τη λευκή νύχτα, όλοι οι επισκέπτες του COYA Mykonos θα φορούν total white καλοκαιρινά looks. Η μουσική, άλλωστε, αναμένεται να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών. Επιπλέον, με τη δημιουργία του COYA Music label, ένα μουσικό project που έχουν αναλάβει οι διεθνούς εμβέλειας resident DJs του COYA, μπορεί κανείς να απολαμβάνει την αγαπημένη του playlist όπου και αν βρίσκεται.

Tο μενού περιλαμβάνει ελαφριές γεύσεις με τις απαραίτητες εντάσεις και υγιεινά πιάτα, φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες.

Το μενού του COYA Mykonos συνδυάζει την fusion κουζίνα του Περού με στοιχεία της ευρύτερης λατινοαμερικάνικης αλλά και ασιατικής και μεσογειακής κουζίνας.

Οσο για το γαστρονομικό μέρος της βραδιάς, το μενού του COYA Mykonos συνδυάζει την fusion κουζίνα του Περού με στοιχεία της ευρύτερης λατινοαμερικάνικης αλλά και ασιατικής και μεσογειακής κουζίνας, σε σοφή δοσολογία. Tο μενού περιλαμβάνει ελαφριές γεύσεις με τις απαραίτητες εντάσεις, υγιεινά πιάτα, φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά από ντόπιους προμηθευτές.

Το signature cocktail του COYA, ένα δημιουργικό Pisco Sour, ξεχώρισε πέρυσι στη λίστα των καλοκαιρινών cocktails. Έτσι και φέτος, θα φιγουράρει στον κατάλογο μαζί με ένα εύρος επιλογών από cocktails που θα ετοιμάσουν οι bartenders του COYA Mykonos, εμπνεόμενοι από τα αρώματα και τα χρώματα των Κυκλάδων.

 

 

// COYA Mykonos: οδός Μαλαματένιας, Ματογιάννια.

Κρατήσεις: [email protected]

 

Διαβάστε ακόμα: Kalesma Mykonos, το νέο πολυτελές ησυχαστήριο του νησιού.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top