Για έβδομη συνεχόμενη φορά, το Disaronno ενώνει τις δυνάμεις του με έναν οίκο μόδας. Ένα πάντρεμα για καλό σκοπό.

Είναι τζιν, αλλά πίνεται. Είναι λικέρ, αλλά έχει τα χρώματα του denim. Ακούγεται σαν σοφιστεία ή σαν αίνιγμα που δύσκολα μπορείς να βρεις τη λύση του. Κι όμως, δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μια δημιουργική ιδέα σε συνέχειες.

Το να παντρεύεις δύο διαφορετικά brands, το καθένα με ιστορία και καταλυτικό όνομα, κάτω από την ομπρέλα ενός κοινού σκοπού, είναι δελεαστικό και άκρως δημιουργικό, αν καταφέρει να αγγίξει τον επιθυμητό στόχο. Εδώ συμβαίνει.

Το δημοφιλές ιταλικό λικέρ Disaronno, το πράττει για έβδομη συνεχόμενη φορά, άρα έχει τον τρόπο όχι μόνο να μπαίνει στα ποτήρια μας σε κάποια από τις εξόδους μας, αλλά και να δημιουργηθεί σπέσιαλ καταστάσεις. Αυτό που έπραξε ήταν να δημιουργεί κάθε χρόνο μια special limited edition εμφάνιση στο κλασικό μπουκάλι του Disaronno.

Αξίζει να περιεργαστείτε το ξεχωριστό denim μπουκάλι και να δοκιμάσετε το special cocktail #DisaronnoWearsDiesel.

Σκοπός δεν είναι (μόνο) να κάνει ένα διαφημιστικό γκελ (τούτο θα ήταν πολύ προφανές), αλλά μέσω αυτής της προβολής να προσφέρει σε κάποιον καλό σκοπό. Κάπως έτσι προέκυψαν οι συνεργασίες με τους οίκους: Moschino, Versace, Cavalli, Etro, Missoni και Trussardi. Τώρα είναι η σειρά της Diesel να προστεθεί στη μακρά λίστα των ιστορικών οίκων μόδας, συνώνυμων με το Ιταλικό στυλ.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, το Disaronno υποστηρίζει το Only The Brave Foundation, τον φιλανθρωπικό οργανισμό της εταιρείας DIESEL.

Φέτος, λοιπόν, θα πρέπει να συνηθίσουμε το denim outfil του Disaronno. Kαι όχι κάποιου τυχαίου denim, αλλά της Diesel. H επιλογή του παντρέματος δεν είναι τυχαία: έχουμε να κάνουμε με δύο γνωστές εταιρείες παγκοσμίως, οι οποίες έχουν έδρα την Ιταλία και αμφότερες δίνουν έμφαση τους τομείς της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας.

Ο οίκος Diesel, από την μεριά του, έχει να επιδείξει αρκετές κοινωνικές πρωτοβουλίες έως τώρα στο ενεργητικό του.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, το Disaronno υποστηρίζει το Only The Brave Foundation, τον φιλανθρωπικό οργανισμό της εταιρείας DIESEL, ο οποίος υιοθετεί πλήρως το σύνθημά της «Γενναίες δράσεις για έναν καλύτερο κόσμο». Στην Ιταλία και σε παγκόσμιο επίπεδο, το OTB Foundation συμμετέχει σε κοινωνικές πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται σε τρεις αρχές: την βιωσιμότητα, την καινοτομία και τις άμεσες κοινωνικές επιπτώσεις.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε εσείς είναι πρώτον να περιεργαστείτε το ξεχωριστό denim μπουκάλι και να δοκιμάσετε το special cocktail #DisaronnoWearsDiesel που περιέχει:  50 ml Disaronno, 20 ml Jamaica Rum overproof, 30 ml χυμό Lime, 20 ml σιρόπι φρούτων του πάθους, και φύλλα μέντας.

Για περισσότερα μπείτε στη σελίδα του Disaronno στο Facebook.

 

Διαβάστε ακόμα: Μπήκαμε πρώτοι στο Aristotle’s Cigar Lounge του αναγεννημένου Αστέρα Βουλιαγμένης.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top