Ελληνικό και 100% φυσικό

Ο Nomad Chef εκθειάζει τον φυσικό χυμό «Το ελληνικό Ρόδι» του ΑΣΟΠ Δράμας και φτιάχνει με αυτόν «ένα υπέροχο σιρόπι» για έξτρα νοστιμιά στα φαγητά και τα γλυκά μας.

Φωτογραφία :
Μόνικα Κρητικού
 
_MG_8395

Βασικός τομέας δραστηριότητας του ΑΣΟΠ Δράμας είναι η καθετοποιημένη καλλιέργεια της Ροδιάς.

To ρόδι δεν είναι μόνο το φρούτο της καλοτυχίας αλλά (συν Αθηνά…) και δυνατό αντιοξειδωτικό. Μου αρέσει πολύ ο χυμός του και ειδικά αυτός του ΑΣΟΠ Δράμας (βασικός τομέας δραστηριότητας του ΑΣΟΠ είναι η καθετοποιημένη καλλιέργεια της Ροδιάς), που είναι 100% φυσικός. Τον βράζω (250 ml) για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, με 100 γρ. καστανή ζάχαρη, 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού, στο τέλος προσθέτω 3 κουταλιές σούπας ούζο και φτιάχνω ένα υπέροχο σιρόπι. Γαρνίρω με αυτό κέικ, τούρτες, ξεροτήγανα, παγωτό, ακόμα και γιαούρτι! Δοκιμάστε τον επίσης σε μαρινάδες, αντί για χυμό πορτοκαλιού, και σε σάλτσες για κοτόπουλο ή χοιρινό.

www.e-rodi.gr

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close