Με τη βοήθεια των δροσερών cocktails με premium gin Bombay Sapphire και του dj set από την ομάδα του Bios, στήθηκε, όπως αρμόζει, μια πραγματική γιορτή.

Με την ταυτόχρονη παρουσίαση πέντε νέων εκθέσεων παραγωγής του, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης επιχειρεί να κάνει μια εντυπωσιακή επανεκκίνηση και ουσιαστικά το καταφέρνει ήδη από τα πρώτα βήματα, καθώς η ανοιχτότητα που επιζητεί η κοινωνία -μετά τον εγκλεισμό- έρχεται να συναντήσει τη δημιουργικότητα νέων καλλιτεχνών.

Το τσούγκρισμα επιβάλλεται.

Το πάρτι του ΕΜΣΤ σηματοδοτήσει το ανανεωμένο, ανοικτό και εξωστρεφές πρόσωπο του Μουσείου και  την αφετηρία για μια νέα αισιόδοξη αρχή.

Λογικό και επόμενο, αυτές οι πέντε νέες εκθέσεις να γιορταστούν με το δέοντα τρόπο. Δικαιολογημένα το κλίμα ήταν από νωρίς εορταστικό στο εμβληματικό κτίριο του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ, εκεί όπου την περασμένη Πέμπτη 16 Ιουνίου άνοιξαν ταυτόχρονα για το κοινό πέντε (!) νέες εκθέσεις, με προεξέχουσα τη «Statecraft. Διαμορφώνοντας το Κράτος», μια διεθνή ομαδική έκθεση, στην οποία συμμετέχουν 39 καταξιωμένοι καλλιτέχνες απ΄ όλον τον κόσμο.

Το Bombay Sapphire ταυτίζεται με τον πειραματισμό και τη δύναμη της έκφρασης.

Αναμφίβολα έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός για την Αθήνα, που συνοδεύτηκε από την ενέργεια και τη ζωντάνια ενός μεγάλου ανοικτού πάρτι, πάντα με τη χορηγία του Bombay Sapphire, του premium gin που επιθυμεί να ταυτίζεται με τον πειραματισμό και τη δύναμη της έκφρασης.

Το πάρτι κράτησε μέχρι αργά με τον κόσμο να χορεύει, να πίνει τζιν Bombay Sapphire και να χαίρεται με τη ψυχή του.

Η ιδέα (και επιθυμία) αυτού του πάρτι ήταν της δραστήριας καλλιτεχνικής διευθύντριας Κατερίνας Γρέγου. Η λογική της ήταν αυτή η σημαντική μέρα για το ΕΜΣΤ να σηματοδοτήσει το ανανεωμένο, ανοικτό και εξωστρεφές πρόσωπο του Μουσείου και να γίνει η αφετηρία για μια νέα αισιόδοξη αρχή, την οποία όλη η πόλη θα αγκαλιάσει.

Όλοι στο τέλος, κατέληγαν στη τεράστια βεράντα του τελευταίου ορόφου, με την ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη,

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη, προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου, που από τις 19:00 και μετά άρχισαν να ζωντανεύουν τους εντυπωσιακούς χώρους του ΕΜΣΤ και να περιηγούνται με περιέργεια και ενδιαφέρον στις αχανείς αίθουσες της μόνιμης συλλογής και των περιοδικών εκθέσεων, ανακαλύπτοντας τη συναρπαστική σύγχρονη εικαστική δημιουργία.

Η ιδέα (και επιθυμία) αυτού του πάρτι ήταν της δραστήριας καλλιτεχνικής διευθύντριας Κατερίνας Γρέγου.

Όλοι, βέβαια, στο τέλος, κατέληγαν στη τεράστια βεράντα του τελευταίου ορόφου, με την ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη, εκεί όπου με τη βοήθεια των δροσερών cocktails με premium gin Bombay Sapphire και του dj set από την ομάδα του Bios, στήθηκε, όπως αρμόζει, μια πραγματική γιορτή που κράτησε πολλές ώρες και θα μείνει αξέχαστη.

 

Διαβάστε ακόμα: Είναι το Negroni το καλύτερο αντρικό κοκτέιλ;

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top