Φλογέρες με παστουρμά; Φτιάξ’ τες όπως ο Μιράν

Βρήκαμε τον αρχιερέα του παστουρμά, Μιράν Κουρουνλιάν, στα κέφια του και μας εμπιστεύτηκε μια μυστική του συνταγή.

 
flogeres

25 με 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς χαρίζουν στις φλογέρες μια χρυσοκόκκινη, ορεκτική, κρούστα.

Υλικά για 18 κομμάτια:

1 πακέτο φύλλο κρούστας
18 φέτες παστουρμά
18 μπαστουνάκια κασέρι (12 εκ. το καθένα)
1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο για το άλειμμα

Εκτέλεση:

-Κόβουμε τα φύλλα στη μέση κατά μήκος.
-Παίρνουμε δυο φύλλα, το ένα πάνω στο άλλο, αφού τα αλείψουμε με ελαιόλαδο ενδιάμεσα. Απλώνουμε στην άκρη μια φέτα παστουρμά, κασέρι, λίγη ντομάτα, και πιπέρι. Τυλίγουμε σε σχήμα φλογέρας.
-Τοποθετούμε τις φλογέρες στο ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά περίπου.
-Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και σερβίρουμε.

 

Μιράν, Ευριπίδου 45, Αθήνα, τηλ.: 210 3217187.

Διαβάστε ακόμα: Από αυτά τα μαγαζιά ψωνίζει για το εστιατόριο και το σπίτι του ο Αθηναγόρας Κωστάκος

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close