Υλικά
50 ml λικέρ μαστίχα
2 κ.σ. μαρμελάδα καρότου
25 ml lime
2 dash angostura
15 ml σιρόπι ζάχαρης
20 ml τζίντζερ.
Εκτέλεση
Χτυπάμε με πάγο όλα τα υλικά, μετά σουρώνουμε και σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι. Βάζουμε πάγο και 1 scrup τριμμένο πάγο από πάνω. Για decor και extra άρωμα, μια κορυφή από δυόσμο και φλούδα καρότου.
Tip
Στα cocktails προτιμάμε σπιτικές μαρμελάδες. Για τη μαρμελάδα καρότο, το μυστικό βρίσκεται στο μισό κουταλάκι τριμμένη καννέλα που βάζουμε όσο αυτή βράζει.
//Ο Κωνσταντίνος Φαμπρίτσιο Τσατσίρας έχει επιμεληθεί τα κοκτέιλ στο “Monsieur Barbu”, Φαλήρου 59, Κουκάκι, τηλ. 210 9247555.
Διαβάστε ακόμα: Το «Sexy Cocktail», από τον Νεκτάριο Ντάλλα