Σα να λέμε, μια  μαργαρίτα μας φέρνει πιο κοντά.

Υπάρχουν σπάνιες στιγμές που γίνονται γιορτή, και οι άνθρωποι που τις περιμένουν για να ζήσουν κάτι ξεχωριστό. Υπάρχουν κι αυτοί που δεν περιμένουν: το μόνο που χρειάζονται είναι απλές αφορμές για να βρουν κάτι το ξεχωριστό σε κάθε στιγμή και συνάντηση. Και υπάρχει και ο Μάιος στα TGI Fridays™. Που δίνει αφορμή σε όλους για να γιορτάσουν κάθε στιγμή, όλο τον μήνα, με μια παγωμένη Margarita στο χέρι. Διότι Margarita MΑΥnia σημαίνει απλά, margaritas όλο τον Μάιο μόνο με 5€.

Margarita MΑΥnia για όλο τον Μάιο στα TGI Fridays™.

Οι μπάρες στα Fridays™ είναι σημείο συνάντησης φίλων.

Τα TGI Fridays™ έχουν παράδοση στα μοναδικά κοκτέιλ. Οι πολλοί θυμούνται τα μοναδικά πιάτα, τις παρεΐστικες στιγμές και τους bartenders να έχουν πάρει φωτιά με τα τολμηρά τους flair.

Η καλύτερη επιλογή για after office drinks με φίλους ή συνεργάτες.

Η γιορτή της Margarita MAYnia θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι σκηνές είναι οικείες και γεμάτες χαμόγελα. Ο πρώτος που φτάνει στα TGI Fridays™ θα κάτσει στο μπαρ, θα παραγγείλει μια Margarita για να «μπει στο κλίμα», ο επόμενος θα τσιμπήσει με την ιδέα, και η συνέχεια θα γεμίσει με γέλια, ιστορίες, τσουγκρίσματα. Και τώρα που ήρθε η άνοιξη, τα Fridays™ μας δίνουν την ευκαιρία – και την αφορμή – όλα αυτά να γίνουν… απανωτά. Με έναν Μάιο, γεμάτο Margaritas.

Ολο τον Μάιο, με 5 ευρώ.

Η γιορτή της Margarita MAYnia θα κρατήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Από τα αγαπημένα summer spots της Κηφισιάς και της Γλυφάδας μέχρι την urban οδό Καπνικαρέας και τον υπέροχο κήπο της Μαρίνας Φλοίσβου.

Η γιορτή της Margarita MAYnia ξεδιπλώνεται σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συνοδέψτε τη μαργαρίτα σας με τις Tex-Mex γεύσεις των TGI Fridays™ τσιμπολογώντας με τα χέρια.

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που βρίσκομαι σε ένα Fridays™, έχω μεγάλο δίλημμα. Συνήθως ήταν «Margarita ή κάποιο άλλο κοκτέιλ»; Το Long Island τους για παράδειγμα, είναι ένα από τις πλέον αγαπημένες μου «μικρές επιβραβεύσεις» κατά την διάρκεια μιας εβδομάδας. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και με μια «καυτερή» Margarita. Πλέον, το δίλημμα είναι, «ποια απ’ όλες να διαλέξω».

Συνοδέψτε την αγαπημένη σας μαργαρίτα με ένα ζουμερό Philly Cheesesteak burger.

Είναι που πλέον έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στις signature margaritas των TGI Fridays™, όπως Classic Margarita, The Best Fridays Margarita & Fridays Mango Margarita αλλά και σε πιο «τολμηρές» επιλογές, με πιο spicy γεύσεις, σαν την Spicy Pineapple Margarita (περιέχει homemade jalapeño – pineapple syrup) και την Pink Chili Margarita (που φτιάχνεται με χυμό ροζ γκρέιπφρουτ), αλλά πάντα με τεκίλα El Jimador.

Η frozen μαργαρίτα (στη φωτογραφία, η εκδοχή με μάνγκο) είναι ο προάγγελος του καλοκαιριού.

Κι επειδή, στα Fridays™ βρισκόμαστε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνδυάσω την Μargarita μου με κάποιες από τις Tex Mex “αδυναμίες” μου.

Οι bartenders του Fridays™ θα σας ετοιμάσουν την αγαπημένη σας μαργαρίτα. Αν δεν ξέρετε ποια να διαλέξετε, θα σας βοηθήσουν.

Αν έχω κάποιον από τους πιο «αλητήριους» κολλητούς, θα πέσουμε με τα χέρια σε κάποια γλασαρισμένη απόλαυση, είτε αυτή είναι κάποιο burger, είτε κάποιο (medium rare για μένα παρακαλώ) steak, είτε τα ribs, που πάντα μα πάντα, θα μοιραστούν αφού όλοι θέλουν να δοκιμάσουν «έστω μια μπουκιά ρε φίλε». Αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό το Μάιο, η επιλογή δεν θα ξεκινάει από το πιάτο, αλλά από το τι Μαργαρίτα θα έχουμε διαλέξει έκαστος, και μετά θα ακολουθούν τα φαγητά, για να… ταιριάζουν καλύτερα με αυτήν.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Napolitivo, ιταλική εξόρμηση στην Μαρίνα Φλοίσβου.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top