22312_1

Φυσικά οι μεγάλοι «πρωταγωνιστές» του GB Corner Gifts & Flavors είναι τα διάσημα πολύχρωμα macarons της Μεγάλης Βρεταννίας.

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει μικρός ή μεγάλος που να μην έχει δει, τουλάχιστον μια φορά, την ταινία Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας. Όπως δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ονειρευτεί μια ημέρα να βρεθεί σε ένα μαγαζί γεμάτο εκλεκτά, πεντανόστιμα γλυκά. Ναι, τα γλυκά ήταν, είναι και θα είναι η ένοχή μας απόλαυση, αυτό που δίνει λίγη ακόμα γλύκα στην καθημερινότητά μας.

Σε αυτόν τον παραμυθένιο κόσμο θέλει να μας μεταφέρει η πιο διάσημη «γωνιά» της Αθήνας. Το GB Corner Gifts & Flavors στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ανανεώθηκε και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε μοναδικά προϊόντα, αλλά και να εμπνευστούμε γευστικές ιδέες για κάποια μελλοντική μας επίσκεψη.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του Arnaud Larher με τη Μεγάλη Βρεταννία & το King George, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2016 όταν ο βραβευμένος Γάλλος pastry chef δημιούργησε ένα tailor made μενού επιδορπίων και γλυκών, τώρα δημιουργήθηκε μέσα στο GB Corner Gifts & Flavors ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου φιλοξενούνται τα προϊόντα του. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε γλυκά, τάρτες, πάστες, αλλά και τις διάσημες σοκολάτες και σοκολατάκια του Arnaud Larher που ανακηρύχθηκε κορυφαίος τεχνίτης της ζαχαροπλαστικής στη Γαλλία, το 2007.

Στο GB Corner Gifts & Flavors μπορείτε ακόμα να βρείτε τα πολύχρωμα macarons της Μεγάλης Βρεταννίας με κλασικές αλλά και νέες ελληνικές γεύσεις.
22247_1

Ο βραβευμένος Γάλλος pastry chef Arnaud Larher.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοναδικά γλυκά, όπως Τarte Τentation, Εxpression Chocolat, Tarte Tatin, Paris-Brest, Tarte Hawai, Tarte Citron, Monte Cristo, Casse Noisette, Saint Honoré Bahia, καθώς και σε πρωτότυπα κέικ με διάφορες γεύσεις, για να συνοδεύσετε άψογα το απογευματινό σας τσάι.

Στο GB Corner Gifts & Flavors μπορείτε ακόμα να βρείτε τα πολύχρωμα macarons της Μεγάλης Βρεταννίας με κλασικές αλλά και νέες ελληνικές γεύσεις, όπως μαστίχα, χαλβά, ελαιόλαδο, λουκούμι τριαντάφυλλο, τη σειρά αυθεντικών GB προϊόντων, τα επώνυμα γυναικεία ρούχα Zeus + Dione, καθώς και τα κασμιρένια ρούχα και αξεσουάρ του Brunello Cucinelli.

22331_1

Στο GB Corner Gifts & Flavors θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε γλυκά, τάρτες, πάστες, αλλά και τις διάσημες σοκολάτες και σοκολατάκια του Arnaud Larher.

//Το GB Corner Gifts & Flavors λειτουργεί Δευτέρα ως Σάββατο 11:00 – 20:00. | Τηλ: 210 3330750 | grandebretagnestore.com.

 

Διαβάστε ακόμα: Alexander’s Cigar Lounge, το ανδρικό μυστικό του κέντρου της Αθήνας. 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top