ven6251

Το «Drakoulis Meat» ιδρύθηκε το 1965 από το Σταύρο Δρακούλη. Από το 1987 έχει περάσει στα χέρια –και το μεράκι– του γιου του Στράτου.

Κρέας

Ευτυχώς αυτός ο χώρος έχει ανθρώπους με μεράκι για το ποιοτικό κρέας. Ανθρώπους σαν τις δύο και βάλε γενιές των Νασόπουλου και Δρακούλη, με όρεξη από το ντόπιο έως το καλύτερο αμερικανικό και το πιο εξειδικευμένο ιαπωνικό. No project και no budget story. Φτάνει να βρουν το καλύτερο όλων και να σε εξυπηρετήσουν.

Όταν οι ανάγκες μου απαιτούν ελληνικό κρέας, και δη βιολογικό, μια πρόσφατη γνωριμία μου με έκανε πιστό της «Φάρμας Προδρομίτη» για ελληνικές μοσχίδες Limousin και της φάρμας των «Kermes» για ιβηρικό χοιρινό θρεμμένο ελληνικά με φιστίκια και ρίγανη.

Για το σπίτι, αφήνομαι στις γνώσεις και την έρευνα του κυρίου Σάρρου, στο «Κρεοπωλείο 10» της Βάρης. Εκλεκτά κρέατα στον ίδιο χώρο με «ψαγμένα» τυριά και μυρωδικά.

599714_574980269229505_1910239027_n

«Κρεοπωλείο 10»: Εκλεκτά κρέατα στον ίδιο χώρο με «ψαγμένα» τυριά και μυρωδικά.

⇒ «Drakoulis Meat»: Αγίας Σοφίας 90, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9320211, 210 9343087. / Κρεοπωλείο «10»: Λεωφόρος Αναγυρούντος 22, Βάρη, τηλ. 210 9654610. / Αφοι Νασόπουλοι: Αργυρούπολη, τηλ. 210 99 56 591, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, τηλ. 210 4817128, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210 9701439 / «Φάρμα Προδρομίτη»: τηλ. 2102845030, 698 5724452 / «Kermes»: Μαρίας Κιουρί 376, Ικόνιο, τηλ. 213 0294012.

Στην επόμενη σελίδα: «Ο wikipedia των ελληνικών τυριών».

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top