Viognier 2017, Κτήμα Παλυβού
Ένα ακόμη κρασί δυναμίτης από τον Γιώργο Παλυβό. Viognier από ορεινό αμπελώνα στη Μαμουσιά Αχαΐας, που ζύμωσε σε καινούργια δρύινα βαρέλια για 20 ημέρες. Αποτέλεσμα; Χρυσοκίτρινο χρώμα και ανοιχτό άρωμα, στο οποίο τα ώριμα κίτρινα καλοκαιρινά φρούτα αγκαλιάζονται από τη φίνα δρύινη ανάσα. Στο στόμα η αίσθηση του όγκου ισορροπεί με το νεύρο.
Ενδεικτική τιμή: €14.00
Στην επόμενη σελίδα: «‘‘Γαλλικός’’ χαρακτήρας και γευστική φινέτσα», από το Κτήμα Μερκούρη.