Grill Steak House: Η αναβίωση του ιστορικού Grill Room

Το πιο κλασικό εστιατόριο του Astir Palace ανανεώθηκε και έγινε ένα σοβαρό κρεατάδικο. Με ανεπανάληπτη θέα.

 
carpacio beef

Ένα εστιατόριο για «ψαγμένους» κρεατοφάγους.

Όταν κάποιος αναφέρεται στο Astir Palace, το μυαλό σου πάει αυτομάτως σε διακοπές 5 αστέρων. Πλέον όμως, υπάρχει και ένας ακόμα λόγος για να «κατηφορίσεις» προς τη Βουλιαγμένη: το Grill Steak House.

Οι «έμπειροι» σίγουρα θυμούνται το Grill Room, το παλιό εστιατόριο του Astir Palace. Τότε που κατέβαιναν τα σκαλιά του μορφές σαν τον Αριστοτέλη Ωνάση και ο Φρανκ Σινάτρα συνόδευε το ζουμερό του steak με μπέρμπον. Πλέον το εμβληματικό εστιατόριο, το οποίο σταδιοδρομούσε μέχρι πρόσφατα ως “Il Tramonto” με ιταλικό ρεπερτόριο, ανανεώθηκε και αναβιώνει κάτω από την ονομασία “Grill Steak House”.

exterior

Η μοναδική θέα από το Grill Steak House.

Οι κρεατοφάγοι θα ιντριγκαριστούν από το μενού που επιμελείται ο σεφ Γιάννης Κουτεράνης με… αρρενωπές προδιαγραφές: όπως Rib Eye Black Angus Beef Pre-Salé, T- bone Αμερικής από μοσχάρι Black Angus, ΝΥ Striploin βίσωνα ή Αρνάκι καρέ γαλλικής κοπής από τα λιβάδια της Νέας Ζηλανδίας και πολλά ακόμα.

Για το τέλος, ξεχωρίζει η τάρτα αμύγδαλου με απαλή κρέμα μοσχολέμονου και ζελέ ρούμι, αλλά και το παβέ με κρέμα λευκής καραμελωμένης σοκολάτας, ζελέ εσπεριδοειδών και σάλτσα αμυγδάλου.

astir1

Το μενού που επιμελείται ο σεφ Γιάννης Κουτεράνης.

Ωστόσο, η κουζίνα του Grill Steak House καλύπτει όλα τα γούστα, καθώς το μενού περιλαμβάνει και πιάτα με ψάρι, ψημένο στο φούρνο josper, όπως φιλέτο σολωμού και αστακός Καναδά ολόκληρος με φρέσκο βούτυρο. Κι όλ’ αυτά, στη μαγευτική, φυσική βεράντα του ξενοδοχείου Arion Resort & Spa. Κλείστε τραπέζι πριν από τις 21:00, ώστε να απολαύσετε και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

 

Διαβάστε ακόμα – Στο ανανεωμένο Scala Vinoteca: Ισπανική κουλτούρα και μενού έκπληξη

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχοβολάει βούτυρο, πικραμύγδαλο, ξύσμα εσπεριδοειδών και ανθόνερο. Και έχει για παρέα το μινιμαλιστικό φλουρί της χρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro