Η βάση του Iced Brew είναι η εξαιρετική φρουτώδης ποικιλία καφέ Hariti από την Αιθιοπία.

Ο νέος Iced Brew της Τaf  δεν είναι απλώς ένας παγωμένος καφές φίλτρου, δεν είναι καν απλώς ένας καφές – και το λέω πιστεύοντας ότι ο καφές είναι ήδη κάτι σπουδαίο! Απλά ο Iced Brew είναι κάτι περισσότερο, είναι το νέο, δροσιστικό, εύγευστο, υγιεινό και τονωτικό ρόφημα που θα σας ξεδιψάσει μέσα στην κάψα του καλοκαιριού, είτε σκέτος, είτε ως βάση για καλοκαιρινά μη αλκοολούχα κοκτέιλ.

Το γευστικό του προφίλ χαρακτηρίζεται από αρώματα περγαμόντου και σοκολάτας, με γλυκιά οξύτητα και απαλό σώμα.

Επιπλέον είναι μία πρακτική λύση που θα μπορείτε να μεταφέρετε και να έχετε πρόχειρη στο σπίτι, στη δουλειά, στην εκδρομή, οπουδήποτε. Σπάνια ένα ρόφημα υπήρξε τόσο γευστικό, τόσο ποιοτικό, και τόσο εύχρηστο. Η βάση του Iced Brew είναι η εξαιρετική φρουτώδης ποικιλία καφέ Hariti από την Αιθιοπία, ένας καρπός που καλλιεργείται στην περιοχή του Sidamο σε υψόμετρο 1750-1900 μέτρων.

Ο Iced Brew είναι κάτι περισσότερο, είναι το νέο, δροσιστικό, εύγευστο, υγιεινό και τονωτικό ρόφημα που θα σας ξεδιψάσει μέσα στην κάψα του καλοκαιριού.

Το γευστικό του προφίλ χαρακτηρίζεται από αρώματα περγαμόντου και σοκολάτας, με γλυκιά οξύτητα και απαλό σώμα. Προκειμένου να αναδείξει και να διατηρήσει στο ακέραιο τα φυσικά του χαρακτηριστικά και να αποφευχθεί η πικρή γεύση που συναντάμε στον παγωμένο καφέ φίλτρου, ο Iced Brew δεν θερμαίνεται σε κανένα στάδιο της παρασκευής του.

Ο Iced Brew έχει μόνο δύο συστατικά: φιλτραρισμένο νερό και τον ανώτερης ποιότητας καφέ Hariti από την Αιθιοπία.

Αντίθετα, εκχυλίζεται σε κρύο νερό, σε μια διαδικασία αργής εκχύλισης που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 24 ώρες. Στη συνέχεια εμφιαλώνεται και έπειτα παστεριώνεται με την καινοτόμα μέθοδο κρύας παστερίωσης HPP (Επεξεργασία Υψηλής Πίεσης). Έτσι επιτυγχάνεται ένας αποσταγμένος καφές υψηλής ποιότητας που μπορεί να διατηρηθεί για μακρό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου με άθικτα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή συντηρητικών. Ο Iced Brew έχει μόνο δύο συστατικά: φιλτραρισμένο νερό και τον ανώτερης ποιότητας καφέ Hariti από την Αιθιοπία.

Το γευστικό του προφίλ χαρακτηρίζεται από αρώματα περγαμόντου και σοκολάτας, με γλυκιά οξύτητα και απαλό σώμα.

Το πολύτιμο αυτό πενταπόσταγμα φυλάσσεται σε συσκευασίες των 200 ml από ασφαλές για τρόφιμα και πλήρως ανακυκλώσιμο πλαστικό που μεταφέρεται εύκολα και με ασφάλεια όπου θέλετε, έχει διάρκεια ζωής εκτός ψυγείου έξι μήνες, ενώ μετά το άνοιγμα διατηρείται άλλες 24 ώρες στη συντήρηση. Αν και κανείς δεν σας απαγορεύει να ανοίξετε το μπουκάλι και να πιείτε το περιεχόμενο σε θερμοκρασία δωματίου, καλύτερα είναι να το πιείτε παγωμένο.

Θα το αγοράσετε στο ψυγείο των Τaf ή θα το παγώσετε σπίτι σας.

Θα το αγοράσετε στο ψυγείο των Τaf ή θα το παγώσετε σπίτι σας. Εναλλακτικά μπορείτε  – και εδώ έγκειται η εύχρηστη μοναδικότητά του – να τον έχετε απλά μαζί σας στο σακίδιο ή και στην τσέπη και να τον χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή ως βάση για ένα δροσιστικό κοκτέιλ που θα φτιάξετε με παγάκια και συστατικά που θα προμηθευτείτε εύκολα οπουδήποτε.

H μίξη με τόνικ είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Η λεπταίσθητη οξύτητα του Hariti έχει μια χαρακτηριστική γεύση που συνδυάζεται ιδανικά με πάγο, τόνικ και μια φέτα πορτοκαλιού on the rocks. Το αποτέλεσμα μοιάζει πολύ με negroni, σε αντίθεση όμως με το αλκοολούχο σκεύασμα, δεν θα σας οδηγήσει στο νοσοκομείο αν το πιείτε σε συνθήκες καύσωνα, στην πυρωμένη πόλη ή στην παραλία, ούτε θα περιορίσει τις ικανότητες γα οδήγηση, κολύμβηση ή εργασία.

Μαζί με τόνικ φέρνει στο στόμα σε κάτι από Negroni.

Μπορείτε να το πιείτε άφοβα στο ταξίδι, στη δουλειά, στη θάλασσα. Αλλά και σε κάθε περίπτωση που θα θέλατε ένα κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ.

Το αντίθετο, θα σας ξεδιψάσει και θα σας τονώσει, και βέβαια θα σας φτιάξει και τη διάθεση. Έτσι μπορείτε να το πιείτε άφοβα στο ταξίδι, στη δουλειά, στη θάλασσα. Αλλά και σε κάθε περίπτωση που θα θέλατε ένα κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ, ο Iced Brew ως βάση είναι η λύση. Όχι μόνο δεν θα ζηλεύετε τους άλλους, αλλά αν δοκιμάσουν από το κοκτέιλ σας, θα θέλουν να σας το πιουν.

Μια λεπτή φέτα πορτοκαλιού θα απογειώσει τον καφέ.

Επίσης ο Iced Brew προτείνεται με γάλα, ζωικό ή φυτικό (στα καταστήματα Τaf σερβίρεται με εκχύλισμα από αμύγδαλο) και σκέτος, με πάγο ή χωρίς. Σε αυτή την περίπτωση θα απολαύσετε την καθαρή του γεύση με όλα τα αρώματα, αλλά όπως συμβαίνει με κάθε πραγματική και ανόθευτη αξία, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Ο Iced Brew προτείνεται με γάλα, ζωικό ή φυτικό (στα καταστήματα Τaf σερβίρεται με εκχύλισμα από αμύγδαλο) και σκέτος, με πάγο ή χωρίς.

Υπολογίστε ότι το κάθε μπουκαλάκι βγάζει άνετα δύο μερίδες (με φειδώ ως τέσσερις).

Η πρώτη γουλιά μπορεί να έχει αρκετή οξύτητα, το αισθητήριο της γεύσης θα χρειαστεί να ξεπεράσει την πρώτη αντίδραση για να το εκτιμήσει. Αν περάσει από το νου σας να του προσθέσετε ζάχαρη, θα σας πούμε απλώς ότι δεν είναι αυτή η βασική ιδέα. Στη δεύτερη γουλιά θα έχει ήδη αρχίσει να σας αρέσει, στην τρίτη θα αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί δεν υπήρχε πιο πριν.

Φυλάσσεται σε συσκευασίες των 200 ml από ασφαλές για τρόφιμα και πλήρως ανακυκλώσιμο πλαστικό που μεταφέρεται εύκολα και με ασφάλεια όπου θέλετε.

Σίγουρα όποιος έχει διάθεση θα ανακαλύψει και άλλες δυνατότητες για τον Iced Brew, αν και θα πρέπει τουλάχιστον μια φορά να δοκιμάσει το κοκτέιλ από τους έμπειρους baristi της Taf. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι είναι εθιστικά καλός.

Ευτυχώς όμως είναι οικονομικά πολύ προσιτός. Υπολογίστε ότι το κάθε μπουκαλάκι βγάζει άνετα δύο μερίδες (με φειδώ ως τέσσερις) και πωλείται στη λιανική τιμή των 2,03 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ) στα καταστήματα της Taf ή αποστέλλεται με εφάπαξ επιβάρυνση 3 ευρώ ανά παραγγελία. Δοκιμάστε και θα ανακaλύψετε ότι ο ready to drink παγωμένος καφές έχει πλέον μπει σε μια νέα ποιοτική διάσταση.

 

Διαβάστε ακόμα: Κάψουλες Cultivos – premium απόλαυση καφέ, χωρίς πλαστικό κι αλουμίνιο.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top